Ahojte, nemali ste niekto skúsenosti so zatekaním strešných okien Velux? Nám to takto zateká stále pri daždi a som frustrovaná... Bol aj technik, tesnenia ok, povedal že sa musí pozrieť strecha, celé škridle dávať dole a tak...
No vies, oni presne toto povedia, lebo vedia, ze je to chyba vyrobku, nechcu za to niest zodpovednost, tak ti narozpravaju ako treba skridle dat dole, pomaly rozburat cely dom.
V ziadnom pripade by som toto nespravila, ale sla by som za riaditelom pobocky, a spytala sa ho, ci chce to okno riesit sudnou cestou, alebo sa viete dohodnut aj inak.
Pretoze toto je urcite chyba v okne. Keby ti zatekalo len pod oknom mur mozno ok, ale tebe zateka aj vnutri okna.
@derdia ano,aj sa nam zahmlieva medzi sklami.lenze my ho uz mame 15 rokov,udrzba prakticky ziadna (ked nepocitam umyvanie,samozrejme).navyse ho mame v kupelni,ktoru sice vyuzivame menej (v podstate len na vecerne umytie zubov a pod),kedze mame dve.ale to by som im asi tazko dokazovala,tak neviem,ci by sme uspeli
Aky mate teda plan?
@soffek Mám ten istý problém.
Máme 5 strešných okien Velux a nezatekajú nám. A to sme ich nenatierali ešte vôbec. 🙈
@ivanfekiac otvor okno úplne a pozri či zvonku ako je Dolný rám nemáš mach.. prišli sme na to, že to môže byť asi tým, že mach nasiaka vodu a tesnenie je tým pádom v prdeli
@soffek Ďakujem za radu.Hneď ako prestane pršať to skontrolujem.
@soffek ..... cau.....po 21 rokoch som kvoli takemu problemu ako mate Vy menil stresne okno v kupelni 500 evri....a pocas vymeny som zistil ze stesne okno sa pocas 20 rokov rozsušilo a v pravouhlych spojoch vznikla medzera a tym padom aj k naruseniu tesnosti v rohoch kde zatekalo......este poznamka.....pri mojom okne som si pred 21 rokmi nevsimol ze okno je len v zakladnom lakovanom natere a zrejme ho bolo potrebne prelakovat pred zalozenim
@soffek napíšte na Facebook stránku - staviame svojpomocne, už to tam riešili myslím