Okná v interiéri (zvnútra)

bazariksupercena
13. nov 2024

Ahojte, staviame dom a prišlo na okná, zvonka budú tmavohnedé no stále neviem čo zvnútra teda v kuchyni chcem určite tiež hnedé keďže mám dlhé okno nad linkou. A takisto aj francúzske okná chcem asi tmavohnedé ako zvonka, no stále váham nad kúpeľňami a detskými izbami. Budem rada za nejaké vaše fotky aj keď len ilustračné čo sa páči vám. Nie som si ničím 100% istá tak kľudne aj plusy a mínusy ako to vidíte vy. Ďakujem.

natalka81
13. nov 2024

@bazariksupercena vidím to jednoznačne tak, že to zbytočne komplikujes. Keď si dáš okná rovnaké všade, zvonku aj zvnútra, budeš mat dom úplne nádherný.
Farba okna v izbe je tak mala a nepodstatná plocha, že je naozaj úplne jedno ci budu biele alebo hnedé alebo zelené. Ak.budes mať dom zariadený normálne pekne moderne, môžeš si dat okná všade rovnaké.

Jedine ak by si chcela mať dom zariadený v prudko originálnom a veľmi prísnom a špecifickom štýle, potom je rám okien veľmi podstatný. Industrualny štýl chce mať veľké okná v tenkom a čiernom ráme, vidiecky chce mať tmavé alebo zelené rámy, viktoriansky štýl ma mať biele okná predelené, a tak podobne

marca12
13. nov 2024

Nevymyslaj a daj vsade rovnake aj zvnutra. Okno si ani nevsimnes,to vravim z vlastnej skusenosti. Tiez som spekulovala,vahala. Navyse,ak das zaclony,to uz mas uplne jedno. Mne sa pacia hnede okna zvnutra.