Ohrievač vody

alofinka
29. júl 2022

Mam taky problém ze bývame u partnerovich rodičov mame prerobený vrch, problém je ten ze oni majú odpojený boler na vodu lebo ze to je drahe a každý deň aj v lete kúria na vodu večer okolo 8, mňa už ide drbnut, som cely deň bez teplej vody, dohodnúť sa s nimi nedá aj som hovorila ze pôjdeme napoly pri nedoplatku alebo to zaplatím ja, chlap to nerieši nezastane si ma jemu je to jedno, tak rozmýšľam nad ohrievačov vody aspoň nad vanu, mate s tým skúsenosti, nemam pri vani zásuvku, neviem asi musím popitať nejakého vodára len zas budú ftflať ze to zere elektriku už neviem ako dalej

viestta
29. júl 2022

Odsťahovať sa do svojho. Kedcstevprerabali, mali ste si dat spraviť svoje rozvody. a hodiny.
No a chlap, to je tiež prípad na po hľadanie, ale to už vies

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
brembo
29. júl 2022

@alofinka muším ťa sklamať,tie malé prietokové čo sú,tak z nich voda takmer len kvapká,keď chceš,aby bola dostatočne teplá. Viac sa hodia na umývanie riadu,nad drez.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
brembo
30. júl 2022

@alofinka plyn tam máte zavedený ?

angela85
30. júl 2022

Keď nechceš sa s nimi dohadovať o spotrebe elektriny,tak sa ti najviac oplatí solar,ale stojí viac peňazí. Ale keďže zrejme kúria drevom,tak od jednej vykurovacej sezóny do druhej by nemuseli vôbec riešiť teplú vodu. Tak majú aj moji svokrovcov.

marsmykkok
2. aug 2022

@alofinka ja som mala kedysi drevo, teraz elektrinu a spotreba skoro rovnaká. Tie na drevo rýchlo vychladnu a zase keď cez deň potrebuješ vodu do varenia, umyť riad, podlahu, nahrievas buď elektrinou alebo plynom či sporák alebo kanvica a tam tiež to nie je zadarmo... A tieto nové bojlere udržia teplú vodu dlho, keď aj neminies ostane ti.