Odvhlčovač vzduchu

pictbridge
3. feb 2024

Dievčatá mate doma niektorá odvlhčovač vzduchu ale nemyslím tie tablety ale klasický elektrický . Pomohol Vám? Máme strašne problém v izbe je to severná stena aa už sme ozaj vyskúšali všetko v lete nám robili novu fasádu a vôbec nič nepomáha. Pleseň vlhkosť ale brutálne. Ďakujem

majkakvet
3. feb 2024

@pictbridge ano, stale ho pouzivam v rd.

larisa
3. feb 2024

Mám ho. Jednej izbe sa robila pleseň a okno bolo celé zarosene. Tak som ho kupila a používam ho. Odkedy ho máme tak pleseň sa už nerobí . A okno je len trošku zarosene v zime. 😃

domka222
3. feb 2024

Áno, pomohol. Podarilo sa mi s ním znížiť vlhkosť na cca 47% a tak sa približne teraz stále drží

katica06
3. feb 2024

@pictbridge áno mám pomohol, pri výbere si dávaj pozor,lebo tie malé sú na nič max do špajze či kúpeľne

ducati77
3. feb 2024

Máme a výborná vec. Proti plesniam je ale dôležité aj pravidelne dostatočne vetrať a kúriť, dokolečka. Odvhlčovač vzduchu pomáha aj keď mám sušiak s opranými vecami - tie, čo nesmú ísť do sušičky.. Večer povešiam a ráno je všetko suché a teda hlavne nezvyšuje už tak vysokú vlhkosť v dome. Treba si vybrať taký s dostatočnou kapacitou, podľa toho, na koľko m3 potrebuješ.

pictbridge
autor
3. feb 2024

Dievčatá ďakujem pekne 🙂

66simonka66
3. feb 2024

Aj my máme odvlhčovač a veľmi nám pomohol, najskôr som len požičala ale to bol taký slabý, to som extra rozdiel nevidela, potom som ale objednala výkonnejší, odvlhčí 10l za deň, tak tu som už rozdiel videla a sú aj ešte lepšie a výkonnejšie, ale tento čo máme nám stačí.

evaplev
3. feb 2024

Áno máme je to super vec. Najskôr mi to prišlo zbytočné,ale keď vidím koľko toho za deň odvlhčí tak som rada že sme ho kúpili. Samozrejme treba taký väčší nás je na dvanásť litrov vody za deň stal okolo 300€. Dcéra má v izbe taký malý na tri litre mala tam strašne vlhko odkedy sme zateplili a vymenili okná normálne jej nad oknom viseli kvapky vody . Odkedy ho má je pokoj. Keď som v zime oprala tak prádlo schlo celý deň,teraz pustím odvlhčovač zatvorím dvere na kúpeľni a za tri hodiny je prádlo suché. Keď varím dám ho do kuchyne, v noci je v obývačke keďže tam máme veľké akvárium. Ľahko sa preváža má kolieska . Za mňa super vec.

ema229
3. feb 2024

@pictbridge áno na 100% odporúčam

jarka_black
8. feb 2024

@pictbridge tabletovy nepomôže, treba elektrický výkonný za cca 200 eur
A hlavne treba riešiť príčinu. V profile mám na to inzeráty.
https://www.linkedin.com/posts/jarka-cerna_vlhk...