Odtieň podlahy k dverám

7. okt 2022

Ahojte, ideme meniť interiérové dvere v byte za takéto ako sú na obrázku. Chceme dať aj novú vynilovú podlahu do celého bytu jednotnú, len si teraz lámem hlavu, že aký odtieň vybrať, aby to dobre vyzeralo s tými dverami. Prosím Poraďte, kľudne tu dajte aj konkrétny obrázok podlahy, vďaka. 🙂

tinka_1807
7. okt 2022

Ideálne by bolo mať podlahy veľmi podobné dveram.Tie to dvere sú niečo ako bieleny dub, tak skús pod tým pojmom pozerať aj podlahy.

andrea_82
7. okt 2022

ja by som k takýmto dverám dala podlahu viac do šeda.

elenka.k
7. okt 2022

neviem, ale mne k tejto pasuje svetlo hnedá podlaha - ako farba, veď nemusí byť všetko v rovnakej farbe?! nie? sivá pasuje k všetkému

queen_mary
7. okt 2022

Asi by som isla do sivej. Ale nie je to moj styl. Hnedu podlahu si s tym moc neviem predstavit.

nevenka
7. okt 2022

K tymto dveram asi fakt sedu, ale tie sede interiery su pre mna nejak moc chladne, ked je tej sedej prilis. Mozno este tmavo hnedu s nadychom do seda, ale zase maju to svagrovci a desne na tom vidno prach 😅.
My mame vsetko take dubove odtiene, dub arlington a podlaha je tiez nejaky dub, ale o dost tmavsi s nadychom jemne do sedeho odtiena, ale stale to posobi teplym dojmom a je to vdacne na ten prach, co ocenujem fakt velmi. Ale zase my mame este povodne panelakove dvere, takze tak, no...😅🤣.

autor
7. okt 2022

Ďakujem za názory, zatiaľ vyhráva stredne sivý odtieň podlahy, zase aby to nebolo až tak svetlé ako dvere, lebo napr aj kuchynskú linku a vstavané skrine na chodbe a v izbách máme biele, tak aby to nebolo všetko až moc svetlé 🙈 a teda toho “chladného” vzhľadu interiéru sa obavám aj ja, budem to musieť trochu rozbiť farebnými doplnkami a tak.

daniela2202
7. okt 2022

Breno. sk

cacianka
9. okt 2022

Mne sa páči veľmi takýto šedý štýl, krásne sa dajú použiť textílie a iné doplnky , farebne zladiť, aspoň vyniknú a farby sa navzájom podporia.
Mne hnedé absolútne nerežú, ešte tak veľmi svetlé, ako breza a pod