Odstraňovač škvŕn na detské veci

mimushsv
28. dec 2020

Ahoj maminky, viete poradit, ako odstranit skvrny na detskych veciach? dcerke triedim veci a ma ich uz kopec male, a chcem ich uskladnit mozno aj vybielene, a zbavene skvrn, co nepustila pracka. Napr od papania, atd. mate tip na nejaky ucinny prostriedok? Su to skor svetle, biele a jemne ruzove, mozno aj vybielit by to chcelo. vdaka za kazdu radu

alenka1993
28. dec 2020

@mimushsv ja mám ten odstranovac škvŕn od feel Eco... Neviem kto to vymyslel ale budem mu do konca života vďačná. 😂 Používam ho aj na naše veci...

nelca0510
28. dec 2020

Z DM ich vlastná znacka

vanilkavan
28. dec 2020

@alenka1993 ktorý prosím ťa konkrétne. Ja mám ten baby s rozprašovačom a nevyčistil mi nič, ale viem, že majú aj nejaký iný ale ten som nemala. Mne lepšie vyčistil fľaky klasický oxy prášok z DM alebo Lidlu

bucko555
28. dec 2020

Kokosové mydlo

miriam11
28. dec 2020

@mimushsv Pre Wash z amway. Nastriekam na škvrny a dám vyprať. Žiadna chémia a zišlo mi všetko, vrátane flakov od cučoriedok, banánu, marhúľ, fixy, zelenej trávy...

selest
28. dec 2020

Toto pouzivam z dm a vacsina skvrn sa s tym da vyprat. Aj zaprate skvrny od jedla mi uz vypralo..

alenka1993
28. dec 2020

@vanilkavan to vážne ? Ja mám presne ten istý a fakt ide všetko dolu... Ako z malej oblečenia aj z nášho... Dávam ho priamo na fľak, riadne votrem prstom, 10 minut nechám pôsobiť a potom pod vodou preperem... 🤷🏻‍♀️

veronika_1991
28. dec 2020

@mimushsv aj obyčajné žlčove mydlo je dobré na škvrny. Ale pohodlnejšie sa aplikujú
"DM Tekuté žlčové mydlo s jemnou kefkou" alebo
"FROSCH Sprej na škvrny ala „žlčové mydlo“. Ten frosch používam najviac, to je také najpraktickejšie ☺️

mimushsv
autor
29. dec 2020

@alenka1993 mate ten rozprasovac, ale nieco ine? ako to aplikujete, myslite ze odstrani aj stare skvrny?

alenka1993
29. dec 2020

@mimushsv áno áno ten rozprasovac, juj či aj staré škvrny neviem, tak som to ešte veru neskúšala... Nastriekam to priamo na škvrnu, riadne to votriem prstom dnu do látky, vytvorí sa biela pena, necham 10 minut pôsobiť a potom preperem pod čistou vodou

zuzikbdz
29. dec 2020

@mimushsv neflek je najlepší po ňom mi ide dole všetko