Odsávačka na sople

luthien118
15. feb 2023

Ahojte maminky, mozete mi prosim poradit nejaku odsavacku na sople, s ktorou ste spokojne? Myslim konkretnu znacku. S manzelom citame recenzie, ale znie to tak, ze odsavacka, ktora poriadne sople odsaje, ani neexistuje.. Zatial pouzivame len manualnu, ale je to bieda, maleho to tyra a nas tiez. Ak odporucate odsavacku, na ktoru treba vysavac, je jedno, aky klasicky vysavac kupime? Pouzivame len rucny a roboticky, klasicky zatial nemame. Vopred dakujem za kazdu odpoved.

janka_266
15. feb 2023

@luthien118 mám obyčajnú bebelo na vysávač, ktorá môže byt použitá aj bez, a 99% spolu ťaháme len ústami a v pohode vytiahne, ked tam nejaké ma
A postupne si na to zvykol 😃

babovka2321
15. feb 2023

@luthien118 jedine na vysavac. Nam pasuje aj do rucneho/tycoveho, ale v klasickom to sedelo lepsie a ano, je viacmenej jedno, aky klasicky vysavac to bude

lenuska9999
15. feb 2023

@luthien118 mam tiež Bebelo na vysavac. Mali sme 2 elektrické a teda nič moc. Jedna bola od značky braun a druha ani neviem , bola taka zelená a tvarom ako banán. Strašná hovadina. Inak vysavac tiež nemáme klasický ale tycovy (sencor all in one ) a dá sa mi to tam dat v pohode.

nairia
15. feb 2023

my mame na vysavac znacku NOSKO, neviem si vynachvalit! pasuje na tycovy (sencor) aj obyc vysavac, ale tiez lepsie sedi na klasicky. da sa aj ustne cez nu, ale ustnu mame inu, znacku neviem, ta nam dlho stacila.