Odporučte práčku do 8 kg - pranie v pare, antibakteriál, eco bubble, 6 motion, ľahšie žehlenie

anketkarka
6. apr 2019

Žienky potrebujem poradiť s výberom práčky a tými novými možnosťami. Či sú to len marketingové ťahy alebo realne využiteľné, lebo v recenziach píšu ľudia, že majú dlhé časy a na malé množtvo bielizne. Tak by ste mohli napísať tie, ktoré máte takéto práčky, aký typ presne mãte, a keď využívate tieto funkcie, tak na čo a aké majú časy použitia, teploty a množtvo prádla, ktoré takto periete

beky1813
6. apr 2019

Naco zakladas dalsiu diskusiu?

lubik87
6. apr 2019

@anketkarka mám všetko okrem.prania v pare....myslím že to veľmi nevyuzijes.na nič iné ako plienky.....čo môže ísť na 90 ak to nieje studená para....a ja používam Eco cottons na 1600 otáčky na všetko ...teplotu dávam.na 40 ...jedine keď idem prať bundy mením na delicates a 1200 otáčky ...veľa.krat dávam zrýchlený program hlavne keď periem cezden na noc nechám magat aj tie 3 hodiny cez deň je to 1.45...operie super je to Elektrolux

anketkarka
autor
6. apr 2019

@beky1813 lebo som celkom nevystihla tému a takto to možno pomôže viac ľuďom.

zuzana92521
7. apr 2019

Ja mam samsung 8 kg ma tu možnosť prania bubblesoak mne sa zdá že tak sa nazýva,no co vam poviem,využila.som.to asi raz,nevidela som rozdiel žiadny len to,ze to pridá na case prania. Čiže z jednej stranky vy mozno tieto extra funkcie práčky využijete,no pre mňa a to som matkou dvoch malých detí sa.to absolutne nepresvedčili a perem len.na obyčajnom programe