Ahojte ,prednedávnom som sa dala tak trošku na minimalizmus...a už ma nelákajú nákupy,ktoré smerujú len k minutiu finančného obnosu ale inak neprinášajú nič...pretože oblečenie nestojí za nič a po pár praniach je v stave hodnom akurát tak poumývania podlahy...Prosím žienky,ktoré mate skúsenosti s udržateľnou módou a naozaj kvalitným oblečením prosím napíšte,kde také oblečenie kúpiť😊take kusky,ktore môžem prať a prať a stále budú krásne😉a ps.kvalita je hlavná nie značka😉ďakujem veeeeľmi pekne😊
@derdia skús si niekedy len tak obehnuť sekače... je tam plno kvalitných kuskov značiek ktoré sa tu ani nedajú kúpiť kvalitne ušité a hlavne vidíš ako to vyzera po par praniach alebo kupiš krasne veci úplne nové ... mam odtial plno kvalitných kuskov ktoré môžem prať donekonečna a vyzerajú krásne...
@44janica44 no to inak uz aj mna napadlo,lebo minule som bola v zare...rolak 30 eur..ale proste ten material hned som si predstavila,ze po prvom prani bude ako handra..tak som ho ani nezobrala...a viac som si povedala,se uz v tych obchodoch nakupovat nebudem...jednoducho aj hm...kupim tam tricko a vydrzi jedno leto....a volakedy som mala troska ktore vysrzali 5 liet alebo mam po sestre a ma 8 rokov a stale vyzera super..
@derdia určite sa chod pozrieť tam a ani hm kupené tu a kupene v anglicku nie je to isté.... mi príde že hm zo sekača sú také lepšie kúsky ako z obchodu aspon švy sú vždy rovno nie došikma 🙂
@derdia h&m, zara, c&a, terranova atd. jedna katastrofa. Malemu napriklad kupujem iba NEXT, zatial sa mi pozdava ta ich bavlna. Hlavne na detskych veciach. Aj ja mam odtial par veci ale u dospelkov zalezi kus od kusu. Jedno tricko malo zmolky po 2 prani a ine zatial drzi.
@derdia u mna sa vzdy osvedcili drahsie znacky. Velmi dlho mi vydrzia veci z gantu, gaudi, p&c podla toho, aku znacku kupim, pietro fillipi- od neho mam kremovy balonak uz asi 15 rokov a doteraz ked v n niekam pridem, tak sa ma kazdy pyta, odkial ho mam. Desigual ma tiez fajn niektore veci v zavislosti od latky. Ako drahy shit je pre mna guess, po par praniach ako handra. Detto topanky. Niezeby som sa chcela chvalit, ze nakupujem drahe veci, ale vzdy sa mi fakt viac oplatilo investovat raz tolko do bluzky a nosila som ju 3-4 roky, ako ked som si nieco kupila v lacnejsom obchode a po jednej sezone som to musela vyhodit. Vacsinou lacnejsie veci nakupujem v letnej sezone, ked peri po kazdom raze prepotene tricka veci na chladnejsie oblecenie kupujem skor v drahsich obchodoch.
@derdia Ahoj, za mna co sa tyka zakladnych kuskov slovenska znacka VERONIKA IN. Myslim, ze e-shop este nema, na fb ju najdes. Tricka, tielka, natelniky, leginy, lezerne nohavice 100x kvalitnejsie ako v obchodoch, samozrejme aj cena je vyssia, ale ta kvalita je uplne ina. Rifle Pepe Jeans mi vydrzia roky, ale ak chces ozaj vysoku kvalitu tak Dsquared. Bundy mam Tommy Hilfiger, tiez bez problemov vydrzia viacero sezon, kabaty a saka vacsinou Zara, ale taka vyssia kategoria, to vidis na materiali aj na cene. Mam saka este z roku 2010-2011 (vtedy stali 100 eur) a su ako nove.
@derdia Súhlasím, choď kuknúť do sekáču. Ja som objavila čaro sekáčov a už inde ani nenakupujem. Minule som si tam kúpila originál kabát Tom Taylor za 17€. Ako nový. Ešte aj predavačka ma pochválila za super úlovok 😀 Potom som chcela nejaké tričko na doma. Tak som si kúpila. Značku som nepoznala, tak som si to hodila do google a nové tričká tej značky stoja 70€ a tak 😀 Použitý materiál tam je taký lepší. Mne je už ľúto dať 20€ za blúzku z H&M napríklad, keď za to môžem mať kabát Tom Taylor 😀 A je pravda, že v sekáči veci z H&M sú kvalitou lepšie ako v našom H&M. Len treba vedieť kedy chodiť nakupovať. V Textil House sekáčoch síce dokladajú nový tovar každý deň, ale určite sa oplatí ísť keď je nová kolekcia. Najlepšie v prvý deň. A potom keď majú zľavy -30%, tak aj to sa tam ešte niečo pekné nájde, ale už keď majú že všetko po 2€ 1€ a tak, tak to tam nič schopné nie je. Aspoň ja som tam vtedy nič neobjavila. Inak aktuálne majú novú kolekciu. Sleduj na FB ich stránku 🙂 Inač ja som do sekáču občas zašla, ale nikdy som tomu neprišla na chuť, to som sa až teraz naučila tam nakupovať. Ale je to také dvojsečné - aj keď nič nepotrebujem, aj tak keď je nová kolekcia, tak tam musím ísť a neodídem naprázdno 😀 Taká závislosť 🙊 Koľkokrát tam majú aj veci s visačkou, hlavne Zara veci si také všímam, no bohužiaľ na to som nemala šťastie (buď mi to bolo malé alebo veľké)
@samrolka2019 no take next uz nie je to, co byvalo. uz je to tiez len lancny smejd. Este tie babätkovske veci tak do ca. 86/92 velkosti ok ale tiez nie to, co bolo red 10timi rokmi.
Moja srdcovka je Reparada z Brna, mam od nich uzasne tricka, body, saty, suknu, dokonca aj leginy na cvicenie a nohavicky. Pre mna najprijemnejsie materialy plus stokrat prane a tvar aj farba su stale super.
DakujemVam vseeeetkym velmi ste mi pomohli...popozeram sa teda po znackach,ktore ste mi odporucili😊
@samrolka2019 kde má Gant pekné dámske veci ? Aj tenisky Gant vydržia? Lebo premýšľam či kúpim Lacoste, či Gant či Guess tenisky, ide mi o kvalitu dik
@derdia ja tiež rada nakupujem v sekacoch, samozrejme v deň nového tovaru, potom je to už o ničom! Malej tam veľakrát kúpim ešte s visackou veci, tričká, legíny! Sebe som tam tiež kúpila pár pekných kúskov! Niekto nieje na to, aby sa tam prehrnal, ale mňa to baví a vždy sa teším, keď nájdem nejaký fajn kúsok 😉
@marcellka32 Ja mam gant bluzky a pulovre.
K tým lepším čo mám doma určite Pietro Filipi niečo z Massimo Dutti zo zary tiež som celkom spokojná s kabátmi sakami ale nevyberám tie najlacnejšie
@derdia Ja som spokojná so značkou GAP. Niektoré veci, ktoré mám aj 6 rokov, tak vyzerajú super. Detské a pánske detto. Nie sú ani moc drahé, ale nakupujem priamo z gap.com, alebo v zahraničí v originál obchodoch. Mám pocit, že na aboutyou a podobných stránkach kvalita nezodpovedá veciam, kt. objednávam z originál stránky.
@derdia ak to nemas daleko do rakuska tak skoc do obchodu tk maxx. Najdes tam super kusky. Vsetko znackove za super ceny. Ja som si tam minule kupila znackovu bundu ktora stoji 150 eur, ja som ju kupila za 20,-. Tiez mam odtial kopec triciek a naozaj su kvalitovo ovela lepsie ako z beznych obchodov
Za mna GANT, ci obuv alebo oblecenie. Nosime vsetci doma. Napriklad syn ma 2 roky tmavomodru mikinu ktora s nim rastie bola x krat prana a stale drzi farbu, nitky na svojich miestach. Tak aj ostatne oblecenie.