ahojte, neviete mi odporucit ekologicky ale aj kvalitny praci prasok? manzel sa dost poti a musim mu vsetko prat na vysokej teplote no tie veci sa velmi rychlo nicia. neviete mi odporucit ekologicky ale aj dobry praci prasok? dakujem 🙂
Ja milujem vonu a kvalitu tohto https://m.amway.sk/product/109849,premium-konce...
ahoj ja pouzivam ekologicky, dobry, neobsahuje fosfor, vhodny na citlivu pokozku, pre babetka,a sa da vyuzit ako cistiaci prostriedok na celu domacnost ...ak chces pis ip dakujem
eurona bez plnidiel, dávkujeme máličko, skutočne to stačí a vyperie ozaj super. Viac u mňa v skupine, mimoriadne vhodná aj pre bábätká, ľudí s citlivou kožou, ekzémom...
Mam dobru skusenost s ceskou znackou Yellow and blue. Predavaju ju v DMke, je to koncentrat, cize vydrzi dost dlho a na dost spotene veci maju aj specialny pripravok so striebrom, ktory dezinfikuje. Ked potom nechas presusit von, veci pekne vonaju a je to cettifikovana ekodrogeria, pomerne lokalna.
Ja periem vo Frosch..spokojnost,pradlo stale pekne..obcas preperiem aj v mydlovom slize..plakam octom..dobra je vraj aj yellow&blue..v dm maju..inak ani tie ich ´eko ´ prasky nie su zle..je to tak na pol ceste medzi eko a klasikou..
ja pouzivam vyrobky od eurony uz rok a som spokojna. vyrobky su bez fosfatov, chloru, formaldehydov, perboratov a hlavne nemaju ziadne pridavne plnidla, kupujem si 935 g balenie a vydrzi mi pol rok davkujem 30-35 ml prasku kde ma jedna pracia davka vyjde na cca 0,52 centov, prasok pekne vyperie. Sme 4-clenna domacnost 🙂 uzasne na vsetkych vyrobkov je minimalne davkovanie. Kedysi som pouzivala komerciu a tam som davala velku odmerku prasku okolo 80-100 ml teraz z takeho mnozstva vyperiem 3-4 pracky
Ahoj. Ja používam výrobky od Amway a som spokojná. Sú ekologické, účinné a prídu mi až domov. Nemusím strácať čas v drogérii.
urcite eurona a aj baliky zadarmo su fajn.
🙂 pekny den.
ja mam rada ekologicke
@marybun my pouzivame iba lovelu ..nie uplne hyper naj-ekologickejsie , ale je to lepsie ako bezne + aj funguje 🙂
nejaky cas sme skusali prat pracimi orechmi , super-ekologicke, ale zial bez efektu oprania ..mozno o trosku lepsie, ako prat v cistej vode 😀