Odkvapkávač

14. nov 2023

Ahoj, možno zvláštna otázka ale aký máte prosím odkvapkávač? Máme novú kuchyňu a už niekoľko dní riešime odkvapkávač.. umývačku nemáme.
Pozerali sme ich viac, najviac sa nám páčia tie s odtokom rovno do umývadla ale dať za odkvapkávač 50+ € 🤯 no neviem..s ktorým ste vy spokojné?
Ďakujem za odpovede.

bellugia
14. nov 2023

Všetky odkvapkávače som vyhodila... 🙂)) Dres má na boku tú plochu na odkladanie , iba toto používam. Žiadne plesne , nedostupné plochy...

rebrambora
15. nov 2023

Nie kazdy dres ma na na boku plochu na odkvapkanie. Napriklad Ikea ma pekne odkvapkavace, ktore ani nevyzeraju ako odkvapkavace a su lacne.
Umyt to pravidelne, je ten najmensi problem.
Pravdupovediac som nevedela, ze nieco take existuje, ako opisujes 😄 ak neplanujete mat mycku, tych 50€ mi ako jednorazova investicia nepride vela. Skus pozriet mozno online bazare. Nebudem menovat, lebo vymazu zas moj komentar, najdes vela x aj nepouzite, za mensiu cenu.

zeldia
15. nov 2023

Taký ktorý sa ľahko umýva farebne sa ti hodí do kuchyne a po par rokoch aj tak vymenis rychlo sa to ničí tak by som nekupovala veľmi drahy.

negymama
15. nov 2023
ljzozv
15. nov 2023

Mám poschodový z merkury martket za cca 20 eur a som spokojná

janetinka27
15. nov 2023

ahoj, ja mam obycajny, nie je velky a vyrazny. tu spodnu podlozku som dala prec, som ho polozila iba na tu odkvapkavaciu plochu priamo na dres a stekajuca voda ide priamo do kanala.