Ahojte, vybrala som si spotrebice do domu a vychadza to nachlp presne v nay aj v alze..vela objednavam z alzy ale drobne veci, odkial odporucate radsej tieto vacsie typu chladnicka atd,,dik
@13uzivatelka11 a potom prisiel ich kurier ci ste to museli niekam odviezt?
Nam bolo jednoduchšie to odviezť do alzy 🙂
Nepises ani ake spotrebice ani kde byvas...takze napr.u nas kupime v Polsku za este nizsiu sumu ako hocikde u nas a znacku ktora ma na Slovensku technicku podporu,teda vies to zreklamovat a dat opravit , pridu ti domov .to sa tyka vacsich samozrejme
Vzdy sme vsetko nasli lacnejsie na internete ako v kamennej predajni. Tam je ale dobre si to pozriet. Kuchynu komplet mame cez andrea shop a ta uspora bola dost vyrazna, samozrejme priviezli to domov.
Neviem ako alza, ale velke veci beriem v nay kvoli moznosti vynasky a instalacie...
no ja napr. ked mi nacenili kuchynu (aj so spotrebicmi), som sadla za PC a porovnala na nete, vyse polovica vysla vyrazne lacnejsie = objednala som. Vacsinu cez andreashop, aj s kopou darcekov :DDD myslim, ze ku kazdemu bolo daco :D kavovar, sada hrncov, hojdacka, sada cistiacich do umyvacky... :DD Ja osobne napr. alzu nemam rada, ale tak ak najdete s vyhodnou cenou tam, tak kludne.
Male spotrebice (vcera som objednavala slahac), vyberam tak, ze si najdem model ktory chcem a porovnam cenu s dopravou+ake prislusenstvo v tom modely davaju. cuduj sa svete, naj ma vysla objednavka original z electrolux stranky
Heureka.sk
všetko nakupujem z alzy, veľmi prozakaznicky prístup, nikdy nebol problém s reklamaciou. ponukaju aj možnosť vynášky skrz nejaku externu firmu asi, takto mi vyniesli chladničku ktorá s anezmestila do výťahu a spoko.
Ja nedám na alzu dopustiť, odkedy sme tam objednali pracku, po 10 dňoch používania ju vrátili a vrátili nám do par dni plnú sumu za použitu pracku 😅