Odkiaľ objednať elektro?

25. nov 2024

Ahojte, vybrala som si spotrebice do domu a vychadza to nachlp presne v nay aj v alze..vela objednavam z alzy ale drobne veci, odkial odporucate radsej tieto vacsie typu chladnicka atd,,dik

13uzivatelka11
25. nov 2024

Ja nedám na alzu dopustiť, odkedy sme tam objednali pracku, po 10 dňoch používania ju vrátili a vrátili nám do par dni plnú sumu za použitu pracku 😅

autor
25. nov 2024

@13uzivatelka11 a potom prisiel ich kurier ci ste to museli niekam odviezt?

13uzivatelka11
25. nov 2024

Nam bolo jednoduchšie to odviezť do alzy 🙂

zuzinabila
Včera o 06:19

Nepises ani ake spotrebice ani kde byvas...takze napr.u nas kupime v Polsku za este nizsiu sumu ako hocikde u nas a znacku ktora ma na Slovensku technicku podporu,teda vies to zreklamovat a dat opravit , pridu ti domov .to sa tyka vacsich samozrejme

la_dolce_vita
Včera o 06:22

Vzdy sme vsetko nasli lacnejsie na internete ako v kamennej predajni. Tam je ale dobre si to pozriet. Kuchynu komplet mame cez andrea shop a ta uspora bola dost vyrazna, samozrejme priviezli to domov.

zic
Včera o 07:42

Neviem ako alza, ale velke veci beriem v nay kvoli moznosti vynasky a instalacie...

simca06022011
Včera o 07:48

no ja napr. ked mi nacenili kuchynu (aj so spotrebicmi), som sadla za PC a porovnala na nete, vyse polovica vysla vyrazne lacnejsie = objednala som. Vacsinu cez andreashop, aj s kopou darcekov :DDD myslim, ze ku kazdemu bolo daco :D kavovar, sada hrncov, hojdacka, sada cistiacich do umyvacky... :DD Ja osobne napr. alzu nemam rada, ale tak ak najdete s vyhodnou cenou tam, tak kludne.
Male spotrebice (vcera som objednavala slahac), vyberam tak, ze si najdem model ktory chcem a porovnam cenu s dopravou+ake prislusenstvo v tom modely davaju. cuduj sa svete, naj ma vysla objednavka original z electrolux stranky

stanulienkat
Včera o 08:03

Heureka.sk

gas1201
Včera o 09:51

všetko nakupujem z alzy, veľmi prozakaznicky prístup, nikdy nebol problém s reklamaciou. ponukaju aj možnosť vynášky skrz nejaku externu firmu asi, takto mi vyniesli chladničku ktorá s anezmestila do výťahu a spoko.