Uz ste niekto riesili odhlucnit strop?
Totizto, susedia pustaju kazdy den hlasno hudbu, cca od tej piatej do desiatej. Tak ci pomoze odhlucnit strop? 🙈
@kacena4 dupanie mi ani nevadi, ale ten hluk, cele to tu kazdy den huci.... Pravidelne, ked pridu domov. Aj ostatnym to vadi, ale nic sa nevyriesilo. Idu si svoje, ze do desiatej mozu hucat kolko chcu. A su presni, o desiatej je ticho, len cez tie dni sa neda fungovat, ved to je kazdy den.
Nepoteším ta, alevodhlucnenie stropu vám vôbec nepomôže. Hluk sa šíri cez všetky prvky stavebnej konštrukcie, aj steny ho prenášajú. Pomohlo by ak by sused odhlucnil podlahu a aj steny, čo je nereálne.
@viestta no ved toto.... Betonova konstrukcia a tehly... Stazuju sa vsetci okolo, ale nikto priamo jemu, lebo to je taky arogantny clovek. Najviac to vsak huci nam a tym nad nimi. Je to najomny byt, staznost na mesto by nepomohla??
Potichu.sk. Jasne ze sa da 🙂 su na to profi firmy ktore sa tomu venuju. Tato je najlepsia na Slovensku. Nie je to lacna sranda ale vysledok stoji za to 🙂
V nájomnom byte nesmieš robiť žiadne stavebné zásahy bez súhlasu, takže nič. Sťažovať sa môžte u vlastníka nehnutelnosti
Dnes asi zase cakaju, kedy pridu policajti a potom vypnu. To je hrozne, nevieme co s nimi
Presne viem o com hovoríš byvam v najomnych bytoch. My sme mali takú susedu čo tak hulákala a ja som ju počula cez dve poschodia a aj suseda podomnou ju este počula. Maly sme malé babó. A ona hocikedy aj v noci. Tolko krát sme naňu policajtov volali. Od septembra sedi v base tak mame klud ale obávam sa ze sa vráti a znovu to tu začne. Človek ani žiť v klude nemôže, ludia sú neohladuplný.
@erka21 ja uz tiez volam, ani s nim ani s nou sa neda rozpravat, mam pocit, ze odkedy som ich na to upozornila, je to este horsie
Odhlučnenie stropu nepomôže lebo sa to šíri aj stenami,u nás bola profi firma ,.keď sme.im opísali čo a ako chceme.povedali že.tp bude veľa stát a účinok síce bude ale oveľa menší ako očakávame, čiže hluk by sme počuli tak či tak, cenovo stovky/tisícky eur
Susedia nadňou je už robili naprieky, basketbalkou búchali o podlahu, buchali do radiatora ale to som ich poprosila nech robia keď mi nebude malý spať lebo to počujú vsetci tak som jej napisala kedy može 🤣
Ja by som to riesila tak, ze by som im robila hluk naspat. Ak nie vy, tak ti, co byvaju nad nimi. Aj ja som takto riesila dementneho suseda. Ano, je to ako v skolke robit si naprieky, ale bohuzial, v slovenskom bananistane sa clovek dalej nepohne a velmi tazko nieco vymoze oficialnou cestou. A ked slusny dohovor nepomoze, tak jedine takto.
Vy ste vo vlastnom alebo najomnom byte? A susedia?
Ja som na suseda tiez volalla policajtov a to byvam v rodinnom dome a on o 4 domy dalej. 2 velke repraky na zahrade na pecky.3 hliadky a aj tak robil hluk do 3:30. Prisli polijacti podali si ruky a bolo. Takze na hliadku tiez nie je aky taky spolah
A uz idu zase, lebo vcera ich boli upozornit po desiatej policajti 🤦🤦
Ahoj, my mame odhlučnene stropy komplet v celom byte, ale nepomohlo. Tak ako pise viestta, hluk sa siri aj cez steny.
nie nepomoze my mame odhlucnene drevom a nist susedovci dupu (deti) jak keby byvali v rodinnom dome