Ahojte,
potrebovala by som poradit 🙂
V nasej male chatke mame zachod cca v strede chaty a je dost pocut vsetko smerom von 🙄
Burat nechceme, vnutri po stenach su kachlicky, nanajvys vymenit dvere za nejake hrubsie, pripade som rozmyslala o nejakych akustickych lameloch na ten cely panel ako je zachod a kupelna, prip. aj zo strany spalne.
Alebo ak poradite ine moznosti, kt. nie su financne velmi narocne ...
Mate niekto skusenosti alebo napady?
dakujem za pomoc
Financne nenarocne je pustit si na zachode nejaku hlucnejsiu hudbu, nech tie zvuky splyvaju... teda ak ide o zvuky pri cikani a kakani.
ono ked je ticho (nie je pustene radio, telka), tak je pocut aj cikanie v tej obyvacko-jedalenskej casti, aj ked su zavrete dvere ...
Moja kolegyňa odhlucnila steny vlozkami z vajíčok, tými na 30 ks. Prilepovali to na stenu a zakryli sadrrokartonom. Jej syn hral na bicie a oni chceli tiež v tom dome ešte bývať 😁
Daj tam reprak a pustaj hudbu 🙂
🤭sa musim smiať, prepáč autorka. Ale aké zvuky očakavaš z Wc? A ten môj "makak" si ani dvere nezvykne zavrieť a úplne som to už prestala vnímať😅😂
Ten kto pôjde na WC najprv pusti rádio a máte po probléme.
Dostat kupit akusticke penove dosky s pyramidkami, ale byvaju napr. tmavosede a vyzeralo by to na WC ako v tmavom nahravacom studiu. Mozno keby sa nasli biele/bezove, za pokus by to stalo. Na webe ich vygooglis.
@zuzanita1609 😅 mne je trapne kvoli navstevam, ani nie kvoli nam ... ja som uz tie zvyknuta na mojich chlapcov 😅
Ahoj, moj sused tak nechutne "šti" ze sa to neda pocuvat, bola som sa stazovat, vraj tam dal molitan, ale nic sa nezlepsilo, chodi aj 4 x za 10 minut a velku potrebu ani nekomentujem, pocut to do celeho bytu, v tej chvili aj prestanem jest, lebo sa mi dviha zaludok, velmi mi to ubera na komforte, ked sme doma na pn, alebo unaveni si nevieme ani oddychnut, je to strasne neprijemne
@zobaka 😵
Ja ťa chápem 😁. Tak asi fakt len nejako vypolstrovať, obložiť niečím,alebo už len zvýšiť volume na tv a pod. 😅
@zuzanita1609 Ked to tebe vyhovuje,ok. Ale ona sa pytala na riesenie a nie ze sa s tym ma uspokojit.
Možno takéto niečo by bolo dobré https://www.muziker.sk/mega-acoustic-pa-s-10050...
A co vadi? Ake zvuky? Lebo ak napustanie a splachovanie, tak su aj bezhlucne napustatacie ventily do nadrziek. Ak zvuky generovane uzivatelmi, tak nic velmi nefunguje