Rozmýšľala som , že by som si dala odhlučniť strop . Susedia sa nevedia vpratať do kože , robíš neskutočné cirkusy aj v noci o 2:00 polícia je na nich krátka . Máte niekto odhlčnený strop ? Koľko Vás to cca vyšlo ? Pomohlo to ? Dalujem
A potom sa spolocnost naramne cuduje ked niekto, ako Lubomir Harman vezme spravodlivost do vlastnych ruk... poctivy a sporiadany obcan je handra zaujimava len do volieb !!!
My sa aj preto stahujeme.
Pomoze Ti jedine odstahovat sa. Lebo s takymi ludmi proste nepohnes.
Rozprávala som sa s profesionálom o tom, ktorý nám robil jednu stenu (perfektna práca, ale boli to susedia vedľa) ..a hovoril že odhlučnenie stropu je viac menej zbytočna investícia, pomáha to len minimálne... Že by jedine pomohlo keby si susedia nad odhlucnili podlahu,s čím samozrejme nebude nikto súhlasiť... 🤷♀️
Odhlučnený strop máme v celom byte, ale nedá sa povedať, že by to nejako výrazne pomohlo. Počujeme dupať a plakať malého (a to dosť hlasno), ktorý býva o dve poschodia vyššie. Tiež si myslím, že zbytočná investícia.
@kinats "poctivy a sporiadany obcan"
A inde pisu: "Ľubomír Harman bol v tom čase dlhšiu dobu nezamestnaný a podľa okolia bol akýmsi nešťastným čudákom a samotárom. Žil sám a polícia v jeho byte našla hotový arzenál zbraní. Počas útoku bol pod vplyvom alkoholu a liekov"
"vezme spravodlivost do vlastnych ruk" - hmm, zaujimavy pohlad ze trest smrti pre 5 ludi je spravodlivy za hluk ci ine veci. To myslis vazne? Potom aky by bol spravodlivy trest za ine ciny? Ci vlastne tu budeme mat nieco ako IS - smrt za kazdy prehresok?
My sme odhlucnovali podlahu lebo mame psa … keby to tak kazdy robil hned by bolo lepsie
Je to ich byt alebo v prenajme? Aj je ich bohuzial. My sme si tiez uzili domaceho nasilia v susedstve , vzdy to znelo hrozne a tie zenske vykriky a volania o pomoc....strasne. policiu sme volali ale co ked zena zapiera. Zavolali sme majitelovi bytu a ten im vypovedal zmluvu.
@hiro a co maju napisat, ze podal len 13 podnetov na MU a policiu a nikto to neriesil (lebo minorita, lebo nechceme). Je mrtvy nemoze sa uz branit a ze mu mozno aj preplo z neprisposobivych ?! Neospravedlnujem jeho cin, ale chapem, ze ked sa nemozes domoct spravodlivosti siahas aj po zufalych veciech. Takze ked nezmoze nic a nezasiahne mesto a policia ja si mam odhlucnit za svoje peniaze strop!? Ale tym stropom sa to neskonci. To obtazovanie nie je len o tom ...
@ivuska027 ste si aj odpovedala, kto teda moze za ten neutesivy stav? Nie zartujem , politici za nic nemozu mestske urady a policiu riadi niekto iny a ten moze za to ze sa nam susedia (hlucne a neprsposobive individua) smeju do tvare. A nie je to sen ak ano tak urcite nie mokry ale strasidelny.
@kinats pises bludy. a co maju s nimi teda ti politici robit? celom ku stene a vystrielat, to je tvoje riesenie na vsetko? zbytocne komenty, zbytocna nenavist. zial, neprisosobivi ludia tu boli vzdy a podla toho, co pises, by som sa necudovala, keby si aj ty bol jeden z nich. ten byt je ich majetok, mozu si tam robit, co uznaju za vhodne. teba tiez nikto nedrzi na jednom mieste
Neviem, či sa to dá vôbec v takej miere, aby človek proste nič nepočul. Bývanie v byte je proste také, tam podľa mňa človek nemá súkromie a bohužiaľ koľko krát je takto zapletený aj do života susedov
Mám malé dieťa , ktoré sa v kuse budí kvôli ním . Bijú sa , hádajú , pijú . 3-4x do týždňa cirkus celú noc . Bojím sa aby sa neprepadli nakoľko hádžu po sebe aj nábytok . Vlastníckou je jej dcéra , ktorá je tehotná a nikdy nikde nerobila. Oni byt platia ale majú exekúcie tak nemohli na seba byt napísať . On sedel v base , vyhrážal sa mi , ze živá nezostanem . Polícii už ani neotvárajú doma , surovo ich poslal cez zatvorené dvere kade ľahšie . Ja byt predávať nechcem ešte , lebo byt vlastním 3 roky, chcela by som počkať do piatich . Bývame v malej obci kde každý každého pozná , a každý o nich vie , ze akí sú, a preto sa aj bojím ze byt sa nepredá aj ked je po kompletnej rekonštrukcii , skrz toho , ze robíš v kuse bordel a všetci o tom vedia .
to nepomôže, hluk sa šíri po paneloch, Nám to neodporučili a ešte kvôli tomu, že materiály, ktoré by použili, už si nepamätám presne čo to bolo, tým, že je v byte vlhko, začalo by to časom plesnivieť a môžemevymieňať. Odsťahovali sme sa.
nemusíš čakať, kým bude mať byt 5 rokov. Daň platíš iba z rozdielu ceny, za ktorú si ho kúpila a za ktorú si ho predala. navyše si vieš zarátať všetky náklady, ktoré si do neho investovala. My sme neplatili žiadnu daň a utekali sme z bytu ani nie po dvoch rokoch...
My máme podobné peklo so susedmi, a vyhrali sme súd že sa musia vysťahovať 😁 Už len počítame dni, ale na to by ste sa museli spojiť fakt všetci a odporúčam stále volať políciu aj keď sa to nevyrieši aspoň je v rukách záznam za priestupky, proste volať stále políciu, a hlavne pevné nervy 😊
No veru to je kúzlo bytoviek.Tiež si myslím že tam nič nepomôže jedine tak čiastočne ale počuť budete vždy čo to..Mne dosť vadilo aj to,ked som jedla v kuchyni alebo v obyvke a zo záchoda som počula susedove čúranice.No dobrú chuť😀 Ja som sa snažila ešte aj cikať potichu 🙂A navyše zvykne to byť tak,vysťahuje sa jeden somár a ešte väčší rušič sa znovu nasťahuje.Ja by som už do bytu nešla ani keby mi ho dá niekto darom
@veronika1754 bol to dlhý proces ?
@liusa82 tiež by som už v byte nebývala . Vyrastala som v rodinnom dome , v byte bývam 3 roky a dúfam keď odtiaľto odídem aj s dieťaťom ,tak do nejakého domu.
@stanno takže ste daň ani neplatili ?
Cca rok, no treba ísť presne podľa postupov, spojiť sa všetci spolu, vyzvať bytové družstvo alebo obec alebo pod koho bytovka spadá aby to riešil, vsetko zasielať doporučene, robiť si kópiu zo všetkých poslanych listov...ako ak ste všetci najomnici spolu proti nim tak môžem kľudne poradiť čo a ako aj viac
@autor Ja to mám zas naopak.Celý život bytovkové decko až posledných pár rokov dom🙂 ale nikdy som si nezvykla na tie bytové búchanice.Takže nie je pravda že človek si zvykne
na všetko od decka kde sa narodí.Kdežto v dome som si zvykla okamžite na to ticho.Hlavne to ocenim vtedy, ked môžem nerušene pozerať telku a spať🙂
@hiro staci si toto pozriet cele, nie len tie polopravdy dennika plus ja ten cin nijako naschvalujem, ale 20r. som zil v BA pri pentagone a viem o tom svoje https://www.mojevideo.sk/video/142b3/lubomir_ha...
nie, nebolo z čoho.
My sme na tom podobne 10 rokov bývame v byte kde sme ani nevedeli,že tu niekto býva.
Pred 2 rokmi si pod nami kúpili byt mladý pár s 3 detmi, hádky,deti po sebe kričali zabijem ta,spavali na matracoch.
Rozišli sa a teraz si pánko nosí ženy,byt stále nie je zariadený takže ozvena ako v jaskyni všetko počuť aj co sa rozprávajú.
Mam 11 ročnú dcéru a 18mesacneho syna a ťažko mi je dcére vysvetľovať prečo chlap vzdycha.
Volali sme niekoľkokrát políciu,boli na meste a bytovom podniku.
A ešte samozrejme celé tie 2 roky niečo stále sám prerába po troške vraj keď bude mať chuť.
Nepomôže nič a to sme do bytu napratali také peniaze a neostane nám nič iné len predať byt aj keď ma to poriadne štve.
Ale už sme unavení z toho,že sa nemôžme vyspať a ani mat kľud.
A tento debilny stáť samozrejme nijak proti týmto magorom vlastníkov bytu nechráni.
@mary240187 presne tak , tiež sme vrazili do tohoto bytu toľko peňazí… ja osobne nevidím inú alternatívu , než byt predať . Čakám kým niečo normálne za normálnu cenu nájdem , a v momente ide byt na predaj . Chápem Vás , sme v podobnej v podstate aj v rovnakej situácii …
Nepomohlo, odstahovali sme sa