Dobrý deň, chcela by som sa poradiť s Vami, ktorí máte obývačku z Ikea - konkrétne radu Besta. Plánujeme kúpiť závesnú skrinku pod TV s otvormi na káble, závesnú skrinku so sklom v ráme aj bez skla. Chcela by som skrinky a zásuvky bez úchytiek - a tu nastáva otázka, či sa po čase ten push systém otvárania od ikea nekazí. A celkovo či vidíte nejaké veľké nevýhody respektíve čo považujete za plusy. Veľmi pekne Vám ďakujem.
@lululilien dakujem za super recenziu a ze si si nasla cas 🤩 Si skvela! Nemam totiz moznost ist osobne do BA a ocekovat kvalitu, tak pravdepodobne budeme kupovat na blind. Uchytky nechcem kvoli detom, ale tiez nie som nadsena push systemom. Asi teda necham klasicke otvaranie bez push. A chcem sa spytat to je matne alebo leskle prevedenie?
@mommynka dakujem, ze si si nasla cas 🥰 krasna zostava, presne aj ja to chcem takto, ze korpus vo farbe dubu a dvierka biele matne. Tak to si ma potesila. Ono ak by nas ten push aj po case omrzel, alebo sa pokazil, mal by sa dat odmontovat a pouzivat klasicky bez neho myslim. Aj ten stolik je krasny, ten asi nie je ikea vsak?
@266monika266 Stolik nie je ikea, ale mozem pohladat link😉
@mommynka dakujem ☺️
@266monika266 dvierka mám matné, lesklé sa mi tiež páčili, ale stáli dvojnásobne viac a nevedela som koľko toho pri deťoch vydržia. Na matných nie sú vidieť otlačky prstov. Presklenené dvierka som vybrala tie drahšie, vyzerajú ako rám obrazu, elegantné, minimál.
@lululilien tiez chcem matne z praktickeho hladiska 😂 dakujem za poradenstvo 🤗 mala som aj konzultaciu online, ale oni ten nabytok nazivo asi nikdy nevideli, tak to tazko sa ich na nieco pytat. Dakujem este raz ❤️
ja radsej z okay
@beahavala z okay sme kupovali vela nabytku
Ja mám besta v obývačke bez úchyliek a bez push systému. Dala som na skúšku push systém na jednu skrinku ale vyčerpávalo ma to svojou pomalostou. Vybrala som tento nábytok lebo máme malé deti a keď ho zničia nebudem plakať a veľké mínus, nieje to pravé drevo, pri nešetrnom zaobchádzaní budú vidieť búchance. Mojim deťom odoláva už rok, na jedných dvierkach je jeden skrabanec, keď syn pri amoku hádzal hračky.😅 nábytok vyzerá stále veľmi pekne, vnútri majú deti schované hračky. pošlem foto obývačky🤗. Synovi som kúpila do jeho izby dve závesné skrinky so sklenenými dvierkami pre jeho zbierku minerálov.