Obývačka od Ikea - Besta

266monika266
2. jan 2022

Dobrý deň, chcela by som sa poradiť s Vami, ktorí máte obývačku z Ikea - konkrétne radu Besta. Plánujeme kúpiť závesnú skrinku pod TV s otvormi na káble, závesnú skrinku so sklom v ráme aj bez skla. Chcela by som skrinky a zásuvky bez úchytiek - a tu nastáva otázka, či sa po čase ten push systém otvárania od ikea nekazí. A celkovo či vidíte nejaké veľké nevýhody respektíve čo považujete za plusy. Veľmi pekne Vám ďakujem.

lululilien
2. jan 2022

Ja mám besta v obývačke bez úchyliek a bez push systému. Dala som na skúšku push systém na jednu skrinku ale vyčerpávalo ma to svojou pomalostou. Vybrala som tento nábytok lebo máme malé deti a keď ho zničia nebudem plakať a veľké mínus, nieje to pravé drevo, pri nešetrnom zaobchádzaní budú vidieť búchance. Mojim deťom odoláva už rok, na jedných dvierkach je jeden skrabanec, keď syn pri amoku hádzal hračky.😅 nábytok vyzerá stále veľmi pekne, vnútri majú deti schované hračky. pošlem foto obývačky🤗. Synovi som kúpila do jeho izby dve závesné skrinky so sklenenými dvierkami pre jeho zbierku minerálov.

lululilien
2. jan 2022
266monika266
autor
2. jan 2022

@lululilien dakujem za super recenziu a ze si si nasla cas 🤩 Si skvela! Nemam totiz moznost ist osobne do BA a ocekovat kvalitu, tak pravdepodobne budeme kupovat na blind. Uchytky nechcem kvoli detom, ale tiez nie som nadsena push systemom. Asi teda necham klasicke otvaranie bez push. A chcem sa spytat to je matne alebo leskle prevedenie?

mommynka
2. jan 2022

Ahoj, mame Bestu 2,5 roka, system push up. Ziadny problem s otvaranim, akurat sme raz dotahovali dvierka, akoby upadli casom. Kupili by sme ju znova🙂

266monika266
autor
2. jan 2022

@mommynka dakujem, ze si si nasla cas 🥰 krasna zostava, presne aj ja to chcem takto, ze korpus vo farbe dubu a dvierka biele matne. Tak to si ma potesila. Ono ak by nas ten push aj po case omrzel, alebo sa pokazil, mal by sa dat odmontovat a pouzivat klasicky bez neho myslim. Aj ten stolik je krasny, ten asi nie je ikea vsak?

mommynka
2. jan 2022

@266monika266 Stolik nie je ikea, ale mozem pohladat link😉

266monika266
autor
2. jan 2022

@mommynka dakujem ☺️

lululilien
2. jan 2022

@266monika266 dvierka mám matné, lesklé sa mi tiež páčili, ale stáli dvojnásobne viac a nevedela som koľko toho pri deťoch vydržia. Na matných nie sú vidieť otlačky prstov. Presklenené dvierka som vybrala tie drahšie, vyzerajú ako rám obrazu, elegantné, minimál.

266monika266
autor
3. jan 2022

@lululilien tiez chcem matne z praktickeho hladiska 😂 dakujem za poradenstvo 🤗 mala som aj konzultaciu online, ale oni ten nabytok nazivo asi nikdy nevideli, tak to tazko sa ich na nieco pytat. Dakujem este raz ❤️

ivkamivka
4. jan 2022

@mommynka ahoj, prosim ta, kde mate kábel od televyzora?

mommynka
4. jan 2022

@ivkamivka za televizorom su zasuvky, aj tá na kábel🙂

beahavala
2. feb 2022
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

ja radsej z okay

beahavala
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ninah1486
4. feb 2022
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

@beahavala z okay sme kupovali vela nabytku