Zaujima ma ako mate riesenu obyvaciu stenu. Prerabam byt a hladam nejake inspiracie. Paci sa mi tv stolik a nad nim nejaka policka. Otazka ale znie, ci mate dostatok miesta kam odkladat veci. Pride mi to skor esteticke ako prakticke.
@rebrambora a dokumenty, alebo nejake pracovne veci, fotoalbumy, knihy, to tam nemate? Alebo kde na to mate miesto?
ja to mam podobne ako rebrambora, dokumenty mam v suflikoch v stole, na ktorom mam PC, fotoalbum mame len jeden, ten je tiez v stole a knihy mam na policke nad tym pracovnym stolom, ale tych mam tiez malicko, kedze preferujem knihy v digitalnej podobe, tak som vacsinu rozpredala alebo podarovala, prislo mi to, ze raz precitas a potom to uz len zabera miesto
Fotoalbumy nemame, dokumenty su tiez pri pracovnom stole.
Chapem ale, ze moze toho byt aj viac.
Miesto na nejaku komodku nemate?
My mame v obyvacke taky dlhsi TV stolik (asi 180-200cm), ziadne policky a na opacnej strane mame plnu kniznicu (za gaucom), okrem toho tam mame uz len sedacku (3+2) a stolik. Dokumenty v obyvacke nedrzime a fotoalbumov vela nemame, tie su v tom TV stoliku a este v TV stoliku mame aj spolocenske hry, lebo tie vacsinou hrame v obyvacke. Ziadne ine veci (ano, okrem tych milion knih) tam nepotrebujeme mat.
Pracovny stol nemam....akoze nemam az tak vela veci....viac sa mi to paci take ciste bez tych skrin len s polickou nad tv a tym stolikom....len mi to pride skor take na oko pekne, nie prakticke. Preto som chcela vediet skusenosti 🙂 knihy chcem tiez predat lebo mame clenske v kniznici takze radsej poziciam a vratim ako by mi to malo zaberat miesto doma
@veronikaszabova pekne to mate, take minimalisticke 🙂
...no, nám by tieto aktuálne trendy obývačky nestačili. Namiesto toho máme na mieru až po strop knižnicu, dole 4 veľké push šupliky na spoločenské hry, ceruzky, nožnice, papiere, tvoriace veci a moje veci na šitie, háčkovanie a pod. V strede je miesto na telku.
Anonym - ale kdeeee, minimalisticke som to mala kedysi pred detmi 😂😂 teraz mam pocit, ze hracky mame vsade 😂😂
Máme hore aj dole zatvorené skrinky. Medzitým televízor. Za mňa radšej skrinky s dvierkami ako polica alebo teda ak polica, tak s max 3 predmetmi.
Ja som si dávala robiť na mieru, spodná skrinka je zavesená, 3m dlhá. Skladá sa z 3 šuplíkov, každý o veľkosti 1 meter, hlbky 50cm, takže odkladacieho priestoru dosť.
Hore na ľavo zavesená skrinka široká 50cm vysoká 100cm, na pravo 2x skrinka široká 40cm vysoká 100cm. Televízor s uhlopriečkou 189cm, nad to už mi polička prišla škaredá takže to nemám 😁 potom už len gauč a parapety na ktorých sú kvety.
Knižnica, dokumenty, papiere a X veci tomu podobných sú v pracovni.
@galganka Prosim ta, nedas foto? Ja budem tiez potrebivat kniznicu na mieru, dlho sa na to odhodlavam 🙂
MEBLINE stranka. Uz mesiac sa neviem rozhodnut, ktoruuu
Mam odlozeny tento link ako inspiraciu:
https://nabytokzem.sk/nabytok-do-obyvacky/tv-sk...
Skrinky aj dole, aj hore.
No zalezi od toho aku mate velku telku, aj ci mas stenu s dvoma rohmi ci nie...
Ak mas malo ulozneho priestoru, tak mozes bocne skrinky spravit vyssie (ak su aj v rohu tak je to najlepsie, lebo nicomu nevadia).
@veselo_neveselo
...takto to vyzerá, akurát telku máme zavesenú na stene.
Presne mame v obyvacke iba lowboard, gauc, stolik pri gauci a kvetiny.
TV je nad lowboardom zavesena, konzola a router su na nom polozene a to je vsetko.
Co sa odkladania veci tyka, nic co sa nepouziva doma neskladujem, cize tam okrem kablov a spolocenskych hier nic nieje.