Obývacia stena - inšpirácie

13. aug 2023

Zaujima ma ako mate riesenu obyvaciu stenu. Prerabam byt a hladam nejake inspiracie. Paci sa mi tv stolik a nad nim nejaka policka. Otazka ale znie, ci mate dostatok miesta kam odkladat veci. Pride mi to skor esteticke ako prakticke.

rebrambora
13. aug 2023

Presne mame v obyvacke iba lowboard, gauc, stolik pri gauci a kvetiny.
TV je nad lowboardom zavesena, konzola a router su na nom polozene a to je vsetko.
Co sa odkladania veci tyka, nic co sa nepouziva doma neskladujem, cize tam okrem kablov a spolocenskych hier nic nieje.

autor
13. aug 2023

@rebrambora a dokumenty, alebo nejake pracovne veci, fotoalbumy, knihy, to tam nemate? Alebo kde na to mate miesto?

viky173
13. aug 2023

ja to mam podobne ako rebrambora, dokumenty mam v suflikoch v stole, na ktorom mam PC, fotoalbum mame len jeden, ten je tiez v stole a knihy mam na policke nad tym pracovnym stolom, ale tych mam tiez malicko, kedze preferujem knihy v digitalnej podobe, tak som vacsinu rozpredala alebo podarovala, prislo mi to, ze raz precitas a potom to uz len zabera miesto

rebrambora
13. aug 2023

Fotoalbumy nemame, dokumenty su tiez pri pracovnom stole.
Chapem ale, ze moze toho byt aj viac.
Miesto na nejaku komodku nemate?

dskjhfdlkdjhl
13. aug 2023

My mame v obyvacke taky dlhsi TV stolik (asi 180-200cm), ziadne policky a na opacnej strane mame plnu kniznicu (za gaucom), okrem toho tam mame uz len sedacku (3+2) a stolik. Dokumenty v obyvacke nedrzime a fotoalbumov vela nemame, tie su v tom TV stoliku a este v TV stoliku mame aj spolocenske hry, lebo tie vacsinou hrame v obyvacke. Ziadne ine veci (ano, okrem tych milion knih) tam nepotrebujeme mat.

autor
13. aug 2023

Pracovny stol nemam....akoze nemam az tak vela veci....viac sa mi to paci take ciste bez tych skrin len s polickou nad tv a tym stolikom....len mi to pride skor take na oko pekne, nie prakticke. Preto som chcela vediet skusenosti 🙂 knihy chcem tiez predat lebo mame clenske v kniznici takze radsej poziciam a vratim ako by mi to malo zaberat miesto doma

veronikaszabova
13. aug 2023

My takto... Aktualne ma syn donesene lego v obyvacje, tak to ma pri skrinkach. Tam, kde ma mala kutik, sme pred tym mali len kreslo. Nemam rada lapace prachu, preto mi netreba kopa skriniek. Anjeliky na hornej policke su zbierka 🙂 keby som ich nemala, nemam tam ani tu policku 😂

autor
13. aug 2023

@veronikaszabova pekne to mate, take minimalisticke 🙂

sella38
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
galganka
13. aug 2023

...no, nám by tieto aktuálne trendy obývačky nestačili. Namiesto toho máme na mieru až po strop knižnicu, dole 4 veľké push šupliky na spoločenské hry, ceruzky, nožnice, papiere, tvoriace veci a moje veci na šitie, háčkovanie a pod. V strede je miesto na telku.

veronikaszabova
13. aug 2023

Anonym - ale kdeeee, minimalisticke som to mala kedysi pred detmi 😂😂 teraz mam pocit, ze hracky mame vsade 😂😂

thereisabear
13. aug 2023

Máme hore aj dole zatvorené skrinky. Medzitým televízor. Za mňa radšej skrinky s dvierkami ako polica alebo teda ak polica, tak s max 3 predmetmi.

rhodesian
13. aug 2023

Ja som si dávala robiť na mieru, spodná skrinka je zavesená, 3m dlhá. Skladá sa z 3 šuplíkov, každý o veľkosti 1 meter, hlbky 50cm, takže odkladacieho priestoru dosť.
Hore na ľavo zavesená skrinka široká 50cm vysoká 100cm, na pravo 2x skrinka široká 40cm vysoká 100cm. Televízor s uhlopriečkou 189cm, nad to už mi polička prišla škaredá takže to nemám 😁 potom už len gauč a parapety na ktorých sú kvety.
Knižnica, dokumenty, papiere a X veci tomu podobných sú v pracovni.

veselo_neveselo
13. aug 2023

@galganka Prosim ta, nedas foto? Ja budem tiez potrebivat kniznicu na mieru, dlho sa na to odhodlavam 🙂

erickatt
13. aug 2023

MEBLINE stranka. Uz mesiac sa neviem rozhodnut, ktoruuu

veselo_neveselo
13. aug 2023

Mam odlozeny tento link ako inspiraciu:
https://nabytokzem.sk/nabytok-do-obyvacky/tv-sk...
Skrinky aj dole, aj hore.

No zalezi od toho aku mate velku telku, aj ci mas stenu s dvoma rohmi ci nie...
Ak mas malo ulozneho priestoru, tak mozes bocne skrinky spravit vyssie (ak su aj v rohu tak je to najlepsie, lebo nicomu nevadia).

galganka
13. aug 2023

@veselo_neveselo
...takto to vyzerá, akurát telku máme zavesenú na stene.