Obkladačky do kúpeľne

6. nov 2024

Zdravím vás, rada by som sa poradila, zaujímajú ma názory.
S priateľom ideme prerábať kúpeľňu, na farbe sme sa celkom zhodli, chceme takú neutrál šedú, no on by radšej lesklú a ja matnú. Aký je váš názor? Čo je podľa vás krajšie? Kúpeľňa nie je obrovská, taký štandard so sprchovacím kútom.
Ďakujem

kavasmliekom
6. nov 2024

Mne sa viac paci matná.

monillia
6. nov 2024

Mne sa tiez viac páči matna

luccija
6. nov 2024

My máme matnu sivú dlažbu a lesklé obklady.Je to len na tebe nevidím výhody, nevyhody

autor
6. nov 2024

@luccija priateľ tvrdí, že matné sa horšie umývajú 😀😀, neviem kde na to prišiel. Ja si skôr myslím, že na lesklých všetko vidno, no kvôli tomuto to neriešim. Len som bola zvedavá na názory iných. Vďaka ♥️🍀

mis_mis
7. nov 2024

Matné sú lepšie na údržbu, na lesklých vidno kvapky.

kikulienkadd
7. nov 2024

Ahoj,tiež sme pred prerabkou a v jednej predajni obkladov nám povedali, že lesklé na obklady na stenu sú fajn,lebo opticky zväčšujú priestor a matná dlažba na zem,lebo je to aj protišmykové okrem toho,že je to výhodnejšie na časté umývanie. Aj nám ukázali ten istý vzor obkladov/dlažby len v rôznych prevedeniach lesk/mat. Ešte sme sa nerozhodli, máme ešte nejaký čas do rekonštrukcie,ale na obrázkoch aj v predajni to vyzeralo dobre.

autor
9. nov 2024

Všetkým ďakujem za názory, nakoniec sme vybrali lesklé obkladačky a matnú podlahu, videla som naživo realizácie a sama som vybrala,😀, priateľ to nechal na mňa. Obaja sme spokojní. Pekný deň 🍀

aandrea9
9. nov 2024

Co sa údržby týka tak jednoznačne lesklé