Obedová súprava

martul
21. nov 2023

Aby poradíte prosím Vás, je nás 7 a konečne by som chcela normálnu poriadnu obedovú súpravu, ale takú kde je všetko aj polievková misa aj misa na šalát, proste všetko.
Pozerala som na internete, ale majú všelijaké kombinácie, ale takú ,,so všetkým" som zatiaľ nenašla.
Tak ak by ste si našli čas a napísali odkiaľ máte vy, budem Vám vďačná.

domkakvet
21. nov 2023

@martul skus dat do googla kompletna obedova suprava, mne naslo.

viestta
21. nov 2023

@martul co je vsetko? Lebo ak potrebujes klasicku obedovu supravu a k nej taniere navyse, tak sa to da kupit. Hladaj karlovarsky porcelan, predavaju obedove supravy, dezerne supravy, cajove aj kavove supravy, aj samostatne taniere, salky aj rozne misy a doplnky v jednom dekore.

martul
autor
21. nov 2023

@viestta myslela som to tak, že aby to malo aj polievkovú misu aj šalátovú, taniere plytké malé veľké, hlboké, nie všetky súpravy majú napr. na polievku, alebo majú kopec šálok na kávu, čaj, mokka, ale chýbajú misy...

viestta
21. nov 2023

@martul tak si to vyskladaj po kusoch. Neviem aku mas predstavu ale napriklad Bernadotte vyskladas v jednom dekore vsetko co potrebujes. Bernadotte sa predava uz dlho, ale je viacero serii, ktore sa daju vyskladat podla vlastnych preferencii.

martul
autor
21. nov 2023

@viestta hej akurát to pozerám, aby som trafila rovnaký dekor. Akože našla som jednu stránku, kde je to tak ako by som chcela, ale tá cena...645,00 EUR. Fú, dosť.
Ale ďakujem za pomoc.

viestta
21. nov 2023

@martul ked si vyberies z tej "klasiky" tak mozes postupne dokupovat rovnaku seriu s rovnakym dekorom. Mama nedavno dokupovala k 30 rocnej suprave taniere

martul
autor
21. nov 2023

@viestta veľmi pekne ti ďakujem za pomoc