Nový matrac - smrad

29. okt 2021

Poradíte? Dnes nám prišiel nový matrac aj posteľ. Matrac sme odbalili z igelitu a dosť smrdel. Neviem či novotou skôr by som povedala že nejakou chemikáliou ale neviem to veľmi posudit. Nechali sme ho trošku vyvetrať, no ja to stále cítim. Riešim to hlavne preto, lebo som tehotná a bojím sa, že keď budem celú noc dýchať ten smrad tak to bude mať nejaký zlý dopad na bábo. Manžel nerieši. Čo by ste robili? Podotýkam že nie som žiadna fajnovka a keby nie som tehotná určite by som sa na ňom v pohode vyspala.

savanna
29. okt 2021

Myslim, ze veci z vyroby takto bezne citit. Ja som tak citila novy vankus, poriadne smrdel, ale po vyvetrani uz to bolo ok. Nechala by som tie matrace vetrat, az kym sa ten zapach nevyvetra. Nemyslim, ze by v tom mohlo byt nieco skodlive atd., to si nemozu dovolit len tak tam primiesat nejake toxicke latky alebo co 😁. Skor je to len neprijemne, podla mna po poriadnom vyvetrani by to malo zmiznut. Hlavne, aby sa na nom potom dobre spalo 😊.

matovicova
29. okt 2021

Nedá sa oprať poťah?

ikonica
30. okt 2021

My sme kupili calunenu postel aj s novymi matracmi a zapach bolo citit tak 3 ryzdne... Tiez som tehotna... Ale zapach sposobovala postel (asi lepidlo, nieco, cim su napustene dosky), nie matrace... To iste sme mali so vstavanou skrinou... Tiez trvalo asi 2 tyzdne, kym sa to 'vysmradilo'... Ked sa bojis, chod na tych par tyzdnov spat do inej izby, ak sa da... Cez den viac vetraj...

zuzuliennka1
30. okt 2021

kedze si tehotna, si aj precitlivela na pachy a zda sa ti, ze smrdi ovela viac, nez naozaj…
nechaj ho normalne vyvetrat, je to uplne bezna vec..

marca12
30. okt 2021

Aj nam sa to stalo,citili sme smrad aj mesiac. Aj som ho chcela reklamovat,ale prisiel by mi taky isty smradlavy.

de_zi
30. okt 2021

Tiež sme tak kúpili novú posteľ, keď som bola tehotná. Strašne mi smrdelo čelo postele, manžel nič necítil. Aj som ho vytepovala a nič. Prešlo to až o X mesiacov, po pôrode. 😅 Trochu mi vtedy pomohlo nastriekať to takou jemnulinkou vôňou.

tatianana11
18. nov 2021

Ahoj, mozem sa spytat, kde si kupovala matrac? Ja momentalne riesim presne to iste. Nie nahodou Segum?

autor
18. nov 2021

@tatianana11 Ahoj, kupovali sme cez matrace-market Neptun premium, a ako písali ženy vyššie stačilo to nechať pár dní vyvetrať a teraz je to už fajn.