Nová žehlička tečie

svetliii
14. máj 2022

Ahojte, mám taký problém, kúpila som novú žehličku Philips Azur, a ked žehlím strašne púšťa vodu, miesto pary tečú kvapky vody. Mal niekto podobný problém? Robím niečo zle alebo reklamovať? Ďakujem za každú radu.

svetliii
autor
14. máj 2022
mondolina
14. máj 2022

@svetliii
záleží od teploty akú máš nastavenú na žehličke.

svetliii
autor
14. máj 2022

@mondolina no mám na maximum, lebo žehlím tričká bavlnene

svetliii
autor
14. máj 2022

@mondolina ale netesní akoby dobre ani to zatváranie kde sa leje voda, ale voda tecie z plochy, miesto pary...

mondolina
14. máj 2022

@svetliii tak potom neviem, reklamuj

viky173
14. máj 2022

reklamuj, takto nema tiect urcite

trgypadl
14. máj 2022

Ahoj, niekedy zavisi aj kedy nalejes vodu, ci ked je este žehlička studena, alebo ked je uz zohriata? Plus davat vodu presne po rysku

zuzuliennka1
14. máj 2022

@svetliii a ako dlho ju mas? uz si ju odvapnovala?

mondolina
14. máj 2022

@zuzuliennka1
písala v úvodnom príspevku, že je nová...
autorka skús si prečítať v návode, či nie je uvedené kde je chyba keď tečie.

diamond007
14. máj 2022

@svetliii mne to robí keď svieti na červeno (zohrieva) a ja už zehlim.
Ak nie tak reklamovat

janetinka27
14. máj 2022

@svetliii mam tiez philips azur,neviem ktory konkretne mas ty,ale toto urcite robit nesmie.
ja zehlim hned,necakam kym sa zohreje,bo sa zohreje velmi rychlo.nikdy z nej nevypadla ani kvapka.mam ju 4,5 roka

zuzuliennka1
14. máj 2022

@mondolina jaj, no lebo ja som ju mala tiez, a takto mi tiekla, ked bola zanesena vodnym kamenom 🤷🏼‍♀️ tak mi to napadlo ako moznost.

@svetliii ak je este v zaruke, reklamuj

svetliii
autor
14. máj 2022

Dievčatá ešte len včera kupovana, v pondelok pôjdem vrátiť :/

nefertari79
6. nov 2022

@svetliii dobrý deň..len sa chcem spýtať, či ste vyreklamovali bez problémov žehličku..ja som si kúpila pred dvomi týždňami ..nedá sa s ňou žehliť..neustále vyteká voda..takže dúfam, že mi to uznajú..ale ja mám Daewoo.. kupovana v tescu