Riešim kúpu novej kuchynskej linky. Aké máte skusenosť s kuchyňou z Moebelixu alebo Decodomu? Cena a kvalita? Ďakujem
@luckuz deco super
My sme mali na byte a dali sme si aj do domu z Decodomu. som spokojna.
Známa ma s Mobelix a je to katastrofa po roku jej tam všetko začalo hrdzaviet, dvierka odpadavat
My máme celá rodina z decodomu a všetci spokojnost
Mali sme z decodomu v byte, po cca 5 rokoch sme sa prestahovali, linka bola pekna, dobra.v dome mame moebelix, druhy rok, zatial vyzera krasne a vsetko sluzi ako ma
@barbie1981 cena je asi aká? Potrebujem rohovú,
Uff to všetko závisí od toho akú si vyberieš, drahé sú kovania, hliníkové skrinky, rôzne otočné systémy, kovanie na šuflíku,atď... My máme cca 5 rokov starú , malú panelakovu, cca 3,5 *1m, nás stála 1800 eur bez spotrebičov a montáže
ja mam v byte decodom a v dome mobelix, ale teda tu najvyssiu radu. Som spokojna s oboma. V Decodome bol neochotny predavac, ked som sla kupovat. V mobelixe mali vtedy ostrov sirky 90 so suflikmi a to mi v decodome vtedy nevedeli spravit 🙂
Bsby ďakujem za rady. Asi teda decodom. Počkám kým skončí OP a vyrazím pokukať, a dám urobiť cenovu ponuku.
Mám pocit, že decodom je tak trochu za opicami, brat si dával u nich robiť kuchyňu tento rok, a keď chcel nejaké vybavenie v skrinkách, osvetlenie aby bolo zapustené do skrinky, a to vraj nemajú, hento nemajú, bez urážky ale kuchyňa skôr pre nenáročných, ani s kvalitou nie je spokojný, foliovane dvierka su zle spracované, povrch je bublinkový.
Neviete niekto ako decodom rieši reklamácie, výmena dvierok? keďže firma je v konkurze, tak mám celkom obavu :(
Z Decodomu majú rodičia ôsmy rok, stále vyzerá ako nová a to je maximálne vyťažovaná. Či sa medzitým nezmenila kvalita neviem povedať.