Nová kuchyňa - Möbelix verzus Decodom

luckuz
3. feb 2022

Riešim kúpu novej kuchynskej linky. Aké máte skusenosť s kuchyňou z Moebelixu alebo Decodomu? Cena a kvalita? Ďakujem

smoulingirl
3. feb 2022

Z Decodomu majú rodičia ôsmy rok, stále vyzerá ako nová a to je maximálne vyťažovaná. Či sa medzitým nezmenila kvalita neviem povedať.

nelca84
3. feb 2022

@luckuz ja mám Decodom 5 rokov a som spokojná

juliavolna
3. feb 2022

@luckuz deco super

3009
3. feb 2022

@luckuz Mobelix určite nie.

miri.b
3. feb 2022

My sme mali na byte a dali sme si aj do domu z Decodomu. som spokojna.

bucko555
3. feb 2022

Známa ma s Mobelix a je to katastrofa po roku jej tam všetko začalo hrdzaviet, dvierka odpadavat

barbie1981
3. feb 2022

My máme celá rodina z decodomu a všetci spokojnost

nenne27
3. feb 2022

Mali sme z decodomu v byte, po cca 5 rokoch sme sa prestahovali, linka bola pekna, dobra.v dome mame moebelix, druhy rok, zatial vyzera krasne a vsetko sluzi ako ma

luckuz
autor
3. feb 2022

@nenne27 cena je asi aka?

luckuz
autor
3. feb 2022

@barbie1981 cena je asi aká? Potrebujem rohovú,

nenne27
3. feb 2022

@luckuz nasa rohova nie je draha ako fras 7tis cca, mame taku vintage( spotrebice tiez)...ta z decodomu si nepamatam, ale lacna tiez nebola.

barbie1981
3. feb 2022

Uff to všetko závisí od toho akú si vyberieš, drahé sú kovania, hliníkové skrinky, rôzne otočné systémy, kovanie na šuflíku,atď... My máme cca 5 rokov starú , malú panelakovu, cca 3,5 *1m, nás stála 1800 eur bez spotrebičov a montáže

qetka
3. feb 2022

ja mam v byte decodom a v dome mobelix, ale teda tu najvyssiu radu. Som spokojna s oboma. V Decodome bol neochotny predavac, ked som sla kupovat. V mobelixe mali vtedy ostrov sirky 90 so suflikmi a to mi v decodome vtedy nevedeli spravit 🙂

nenne27
3. feb 2022

@luckuz Prepac, aj my mame moebelix rohovu, v decodome sme si davali robit obycajnu, nie rohovu

luckuz
autor
3. feb 2022

Bsby ďakujem za rady. Asi teda decodom. Počkám kým skončí OP a vyrazím pokukať, a dám urobiť cenovu ponuku.

tery555
31. aug 2023

Mám pocit, že decodom je tak trochu za opicami, brat si dával u nich robiť kuchyňu tento rok, a keď chcel nejaké vybavenie v skrinkách, osvetlenie aby bolo zapustené do skrinky, a to vraj nemajú, hento nemajú, bez urážky ale kuchyňa skôr pre nenáročných, ani s kvalitou nie je spokojný, foliovane dvierka su zle spracované, povrch je bublinkový.

lina1990
6. aug 2024

Neviete niekto ako decodom rieši reklamácie, výmena dvierok? keďže firma je v konkurze, tak mám celkom obavu :(