Ahojte, potrebujem poradiť. Do bytu, ktorý plánujem prenajímať potrebujem dať novú kuchynskú linku. Rozpočet cca 1500-1800€, je maličká. Chcela by som rohovú. Odkiaľ ste objednávali? Na mieru úprimne nemám čas. Celkom sa mi páčia tie z okay nábytok. Ma niekto skúsenosť? Poprípade odkiaľ pozerať
https://www.okay.sk/products/rohova-kuchyna-tri... skús pohladať aj tu, ja mám od nich linku túto https://www.okay.sk/products/rohova-kuchyna-bri...
Pozrite si Decodom výpredaj vystavené kusy už sú zložené a dajú sa pekne vyskladať
@zalka ahoj a si spokojná? Ja som chcela presne tú istú, ale recenzie ma vystrašili, čo som o nich čítala na Heureke
ano decodom ma take linky -vystavene, ktore vies kupit za zlomok ceny...
alebo pozri bazos, niekedy su tam krasne kuchyne aj za 500 €..., tak isto stoly a stolicky...aj takmer nove, ktore sa novym majitelom bytu hoci aj len farebne nepacia, nehodia...
No čierna pracovná doska nič moc vidno bordel, keby bola inej farby bola by lepsia.
Čierne lesklé horné skrinky utriem fialovou viledou takže pohodka je to čisté, ta handrička nerobí smuhy... Vcelku spokojnosť aj keď šuplíky buchaju... Ale tam sme my kupovali iné kovanie a to bucha, pôvodne suplikove kovanie sme použili inde. Je stále v pohode a to ma už tuším 3 či 4 roky. Neľutujem kúpu. Mali sme vadne diely promptne dodali nové a to sme kúpili 2x L linku plus potravinovú skriňu a plus vysokú skrinku na rúru hore a upravovali sme si ju podla potreby takže výsledným efektom je 8m linka do U s obovstavanou chladničkou a 2 ks skrinkami vysokými 140 cm kde je vo výške rúra na pečenie a aj mikrovlnka. A vtedy sme sa zmestili do ceny 2000e za všetko, aj s tymi novymi kovaniami, vysúvacim kosom.
Hornbach ma vlastne kuchyne co pre nich robi decodom. Na www mate aj konfigurator. Ja pouzivam tie,nech to nejak aj vyzera.
My máme Merkury Market - 350 eur ( podľa nás najlepší pomer cena kvalita do podnájmu, aj pred tým vydržala denno denné používanie 8 rokov). Dres 80, batéria 60, kuchynská doska 200 - všetko obi. Sporák 414, myčka 400, chladnička 470. Spotrebiče Planeo.
@zalka ďakujem, ja som rozmýšľala tiež nad tým, čo píšeš, ale fakt to z okay mi vychádza asi najlepšie, len tie recenzie ma vylakali...neviem, či to risknúť alebo nie
@luxus10 to som nevedela, ďakujem krásne, zastavíme sa v decodome
Vyskladaj si z ikea