Nivelak

9. dec 2022

Baby mam taku otazku na tie, ktore ste riesili novostavbu. Dali sme si urobit dom na kluc. Taky stredny standard so zazmluvnenou cenou. No a teraz nam chalani ponukli, ci tam nechceme dat nivelak. Aby bola podlaha pekne rovna. Doplacali by sme okolo 1000€. Vraj do ineho domu to nedali a lutuju. Mne to pride take, ze ked to mame na kluc, tak automaticky ak je podlaha kriva, maju ju vyrovnat.
Vy ste to davali? Kolko to asi vyslo? A tie ktore ste to nedali, co ta podlaha spravila?

kiki68
9. dec 2022

Neviem co mate za typ kurenia podlahy, ak budete mat podlahove kurenie alebo laminaty polozene, jednoznacne odporucam nivelacny poter. Ten material tomu dost pomoze. Tych 1000 eur nie je hrozna cena za taku pracu, lebo to treba robit rychlo a precizne

domiklik
9. dec 2022

Akú budete mat podlahu

hopsadobrandejsa
9. dec 2022

Urobit nivelizaciu nie je ziadna velka veda. Ja som to testoval a na prvykrat mi to sice nevyslo idealne ale dlazbu som polozil komplet na rovinu.

Ak mas sikovneho muza, nivelizaciu zvladnete aj sami....samozrejme ak si clovek trufa 🙂

Jedna vyhoda co mozem povedat je definitivne teplejsia podlaha....aspon v bytoch. My sme to dali urobit do bytu a navstevy sa bezne pytali ci mame podlahove kurenie. Extremny rozdiel ak mas suseda pod sebou cize definitivne odporucam.

korylan
9. dec 2022

Pýtala som sa majstra s 19rocnou praxou v stavebníctve vystavba domov,prerabky... V novostavbe sa robí poter a ten musí byť urobený pekne rovno. Takže ak máte krivý poter, reklamujte ho. Vodováha na podlahu a vidíte,v akej je rovine.