Dobrý večer, chceli by ste mať izbu cez ktorú sa prechádza na WC alebo takú cez ktorú sa prechádza do izby, kuchyne a ostatných miestnosti izby? Musím sa rozhodnúť ktorú z týchto izieb ktoré sú takto dispozičné riešené...
Zase ty? Ešte ste to nedoriešili? Už tu máš o tom kopec tém.
@lily246 Ešte nie😊
@maminazosatnika dôvod?
Ja by som volila radšej, že z 1 izby (ak by sa dalo, bola by to obývačka), do kuchyne a ostatných miestností. Určite nie z 1 izby ísť na wc. Kvôli súkromiu.
Nakresli podorys a lepsie poradime.
Podľa toho z akej izby - detská, obývačka. Zo spálne do WC+sprcha áno. Ale napr. návšteva , aby prechádzala cez izby na WC, tak nie.
@maminazosatnika
@loliki Všetci chodíme na do tej kúpeľne je to jedine WC a sprcha v dome...
A keď príde návšteva, cez ktorú izbu sa dostane na WC?
@loliki Cez moju...(teda ak si vyberiem tu) ...
Divné. Za mňa nie. Neviem, či si dospelá, či ako to je u vás. Ty budeš v izbe a niekto cudzí príde do obývačky, potom cez tvoju izbu musí ísť si umyť ruky, alebo ísť na WC? A keď sa z tej izby nepôjde na WC, tak sa ide priamo z chodby na WC, či ako?
@loliki Neda sa z inej izby dat
Ist*
Obidve izby za trest.. žiadne súkromie. Ani ten na záchode, ani ty v izbe..
@laila22 áno presne..ale jednu si vybrať musím...
Keď sa inak nedá, tak ta do ktorej sa pôjde na wc
Nakresli pôdorys
preboha, to kto vymyslel taký dom?! Nedá sa obetovať radšej kúsok izby a urobiť chodbičku na záchod? Neviem si predstaviť, že sa mi cez izbu prepŕda celá rodina vo dne v noci cestou na záchod. O druhej možnosti platí to isté
Ak nie je ina moznost, tak wc. Je to menej frekventovane nez kuchyna+ine izby.
A nemôže byť s tej prechodovej izby obývačka?
Ja by som nechcela ani jednu z týchto variant. Cez izbu chodiť na WC? Nejakého architekta napadlo takéto "super vymakané" dispozičné riešenie?
@ivana11155 toto je starší 50 a viac ročný dom ktorý sme kúpili a je takto dispozičné riešený blbo...
Ani jedno, nie, proste celé zle
Ináč pomaly budeš mať 20 rokov, neuvažuješ o odsťahovaní sa?
Mna by fakt zaujimal podorys toho domu. Fakt si to neviem predstavit.
A ostatných miestností domu*