Neviem kam to zaradiť, je mi to aj trocha trápne ale tak hádam ma za toto nezlyncujete.
Stala sa mi taká vec, dali sme spraviť kupelnu a wecko jednej firme a z obkladu mi spravili dosť neslušný vzor, chcel by som vedieť čo by ste spravili na mojom mieste. Vopred vám ďakujem za každý názor
Fotka tu https://i.imgur.com/dE1ysQy.jpeg
Ten vzor je polozeny spravne, pekne nadvazuje. To, ze ty tam vidis chachanu nie je chyba majstrov
Na tvojom mieste by som si našla kvalitného psychologa
Toto tak byť má nič nevidím na tom neslušne. Moderný dizajn. Myslíš si že to položili majstri zle prečo by mali. Načo by to bolo dobre.
Mala si vybrať krajší vzor a takúto kravinu nemusíš riešiť.
Staci na vzor polozit kupelnovy kobercek.
@alickapusinka neviem, myslím že nad tým vôbec neuvažovali a len systematicky brali obklad a rezali na patričný rozmer. Ja som si to všimol až pred nedávnom keď už boli prace dávno ukončené. Bol so m len zvedavý či to nemám reklamovať 😀
@alickapusinka teda pokial by mi to moja neukázala tak asi by som si to ani nevšimol 😅
Asi vidíš čo ti chýba.
@januska12323 asi áno 😀
Ako by si to chcel reklamovať? Iná vec ak mali položiť do určitej výšky, farebný riadok alebo tak a neurobili. Tu len pokladali dlaždice a takto to vyšlo. To nie je ich chyba.
Je také príslovie, hladnému prasiatku sa o kukurici sníva, ak Ťa na to upozornila žena, tak jej asi niečo chýba 🙂
@faux tak teraz som sa pobavila.. To myslíš vážne? A co chceš reklamovať? Je to urobene správne, nie je krivo ani vypuklo? To by bol dôvod na reklamáciu.
To, ze ty tam vidíš niečo, co ti ukazuje len tvoja predstavivosť, nie je na reklamáciu. Veď by ta vysmiali, keď s tou hlúposťou prídeš 😆😆😆
Okrem toho, ja tam absolútne nič neslušné nevidím, a to mam fantáziu dobre vyvinutú.
Vieš, co je pareidolia? Lebo toto je presne ono.
@viestta ako vies, co tam on vidi?
@babulkomale posnazila som sa 😅 Nakoniec sa ukazalo, ze nie on ale jeho zena...
Mne to skor ako prve pripomenulo pootvorene usta. Pery.
A ak je ten obrazok tvoj, tak potom to asi neberies tak tragicky, ked si ho oznacil funny a joke.
Nemáš čo reklamovať.
A fantáziu máš riadnu teda.... lebo tento " vzor" teda musíš vidieť dosť často v prírode :D ja som pocodne keď som nevidela foto myslela ze nejaký kosostvorec bude v strede steny :D
Nič neslušné na tom nevidím 😀 hladnému sa o chlebe ✌️
Kristepane, Pozeral som ten obrazok, Však to je len obklad s kamennym vzorom. Máš bujnú fantáziu. A keď tak, čo by si na tom reklamoval? Obkladač by ti to neuznal, neuhádaš to s ním, že tebe ten dekor niečo pripomína, Iné by bolo keby tam bola táká dlaždica, alebo by vedome to poskladal do takého tvaru. By ta majster poslal niekam keby mu povieš, že dekor vyzera ako .............
@ascedant :D ja si to viem uplne predstavit, ja tuto diskusiu poslem otcovi, nech si davaju pozor :D predava prirodny kamen.. co ked ot nejaka zena bude mat na kuchynskej linke?? :D sodoma gomora
Hmm a co maju hovorit ludia voziaci sa v autach Renault...😀
Nevidim v tom nic extra neslusne, len to vyzera otrasne 😀