Neslušný vzor v kúpeľni

faux
2. nov 2023

Neviem kam to zaradiť, je mi to aj trocha trápne ale tak hádam ma za toto nezlyncujete.
Stala sa mi taká vec, dali sme spraviť kupelnu a wecko jednej firme a z obkladu mi spravili dosť neslušný vzor, chcel by som vedieť čo by ste spravili na mojom mieste. Vopred vám ďakujem za každý názor

Fotka tu https://i.imgur.com/dE1ysQy.jpeg

sisa_s
2. nov 2023

Nevidim v tom nic extra neslusne, len to vyzera otrasne 😀

viestta
2. nov 2023

Ten vzor je polozeny spravne, pekne nadvazuje. To, ze ty tam vidis chachanu nie je chyba majstrov

doriiis
2. nov 2023

Na tvojom mieste by som si našla kvalitného psychologa

hyta
2. nov 2023

@faux Záleží na fantázii jedinca. Nič hrozného a neslušného na tom penom obklade nevidím.🙂

alickapusinka
2. nov 2023

Toto tak byť má nič nevidím na tom neslušne. Moderný dizajn. Myslíš si že to položili majstri zle prečo by mali. Načo by to bolo dobre.

januska12323
2. nov 2023

Mala si vybrať krajší vzor a takúto kravinu nemusíš riešiť.

roja01
2. nov 2023

Staci na vzor polozit kupelnovy kobercek.

faux
autor
2. nov 2023

@alickapusinka neviem, myslím že nad tým vôbec neuvažovali a len systematicky brali obklad a rezali na patričný rozmer. Ja som si to všimol až pred nedávnom keď už boli prace dávno ukončené. Bol so m len zvedavý či to nemám reklamovať 😀

chodec15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
faux
autor
2. nov 2023

@roja01 na stenu? Nieje to na zemi

faux
autor
2. nov 2023

@chodec15 ja som muž

sisa_s
2. nov 2023

@faux skus odfotit vacsiu cast steny, ci to bije do oci v priestore, alebo len takto si sa zameral na to

faux
autor
2. nov 2023

@alickapusinka teda pokial by mi to moja neukázala tak asi by som si to ani nevšimol 😅

januska12323
2. nov 2023

Asi vidíš čo ti chýba.

faux
autor
2. nov 2023

@sisa_s Ok keď pridem dom

faux
autor
2. nov 2023

@januska12323 asi áno 😀

januska12323
2. nov 2023

Ako by si to chcel reklamovať? Iná vec ak mali položiť do určitej výšky, farebný riadok alebo tak a neurobili. Tu len pokladali dlaždice a takto to vyšlo. To nie je ich chyba.

som_realistka
2. nov 2023

Je také príslovie, hladnému prasiatku sa o kukurici sníva, ak Ťa na to upozornila žena, tak jej asi niečo chýba 🙂

chodec15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jaskolka
2. nov 2023

@faux tak teraz som sa pobavila.. To myslíš vážne? A co chceš reklamovať? Je to urobene správne, nie je krivo ani vypuklo? To by bol dôvod na reklamáciu.
To, ze ty tam vidíš niečo, co ti ukazuje len tvoja predstavivosť, nie je na reklamáciu. Veď by ta vysmiali, keď s tou hlúposťou prídeš 😆😆😆
Okrem toho, ja tam absolútne nič neslušné nevidím, a to mam fantáziu dobre vyvinutú.
Vieš, co je pareidolia? Lebo toto je presne ono.

babulkomale
2. nov 2023

@viestta ako vies, co tam on vidi?

viestta
2. nov 2023

@babulkomale posnazila som sa 😅 Nakoniec sa ukazalo, ze nie on ale jeho zena...

moonlight1210
2. nov 2023

Mne to skor ako prve pripomenulo pootvorene usta. Pery.

A ak je ten obrazok tvoj, tak potom to asi neberies tak tragicky, ked si ho oznacil funny a joke.

simca06022011
2. nov 2023

Nemáš čo reklamovať.
A fantáziu máš riadnu teda.... lebo tento " vzor" teda musíš vidieť dosť často v prírode :D ja som pocodne keď som nevidela foto myslela ze nejaký kosostvorec bude v strede steny :D

dzulik_
2. nov 2023

Nič neslušné na tom nevidím 😀 hladnému sa o chlebe ✌️

ascedant
2. nov 2023

Kristepane, Pozeral som ten obrazok, Však to je len obklad s kamennym vzorom. Máš bujnú fantáziu. A keď tak, čo by si na tom reklamoval? Obkladač by ti to neuznal, neuhádaš to s ním, že tebe ten dekor niečo pripomína, Iné by bolo keby tam bola táká dlaždica, alebo by vedome to poskladal do takého tvaru. By ta majster poslal niekam keby mu povieš, že dekor vyzera ako .............

simca06022011
2. nov 2023

@ascedant :D ja si to viem uplne predstavit, ja tuto diskusiu poslem otcovi, nech si davaju pozor :D predava prirodny kamen.. co ked ot nejaka zena bude mat na kuchynskej linke?? :D sodoma gomora

luccija
2. nov 2023

@faux aké si si vybral také máš🙂

h2
2. nov 2023

@faux No tak máš na pi*u obklad. 🤷🏻‍♀️

niekto2hy
2. nov 2023

Hmm a co maju hovorit ludia voziaci sa v autach Renault...😀