Návrh interiéru - odporúčania

1. dec 2024

Ahojte
Prave dokoncujeme prerabku domu a pomaličky sa pustíme do zariaďovania interieru.
Máte skúsenosti s nejakou dizajnérskych firmou ktorá má aj rozumne ceny? Chceli by sme si dat navrhnúť obývačku a kuchyňu pripadne aj kúpeľňu. Ďakujem 🙂

betulinka1
1. dec 2024

Nam na firme robila komplet zariadenie jedna firma a potom si si dala urobit veci od nich aj doma https://www.ememinterier.sk/ nabytok vyrábajú samy, cize uplne vsetko na mieru. Su sice z BB ale zákazky robia na celom SK. Chodi sama majiteľka. Ja neviem aky ma dar alebo je to skusenost ale ona vošla do priestoru a hned isla ako raketa, ze to takto a takto. Potom nakreslili vizuál, pohrali sme sa s farbami. Lebo pre mna je biela biela a ona mi zrazu ukazuje 100 odtieňov bielej 🤣🤣🤣 tak som aj nechala mnoho veci na nu. Od niektorych mojich nápadov ma odradila a brutalne mi poradila aj v kuchyni vychytávky. Na buduci rok chcem uz zmenit detske izby na študenstké a uz sa tesim co vymyslia.

autor
1. dec 2024

@betulinka1 veľmi pekne dakujem🙂

betulinka1
1. dec 2024

A majitelka inak uplne chapala, ked sme napriklad nechceli sedacku od nej na mieru ale farebne mi potom pomohla vybrat z obchodu aby to ladilo. Lebo tie sedacky na mieru boli drahe a plus este male deti. Cize uplne normalne rešpektovala, ked sme na niečom chceli usetrit. A na firme nam robili kupelnu a wc a uplne krasne nadčasové. Kazdy sa nas pyta, kto vam to robil.

adamfr
2. dec 2024

Dobrý večer, sme stolárska firma Sherwood - Stolárstvo z Michaloviec a radi vám pomôžeme s návrhom a realizáciou kuchynskej linky aj celého obývacieho priestoru. 📐🔨

Vymyslíme pre vás návrh, pripravíme cenovú ponuku aj vizualizáciu – úplne zdarma! 💡 Ponúkame priaznivé ceny a voľné termíny.https://www.facebook.com/profile.php?id...

hanka_lipka
16. dec 2024

Dobrý deň, nam to robila firma NARIO. Maju aj showroom v Lamaci super architektov a svoju vyrobu nabytku. Robia to celkom lacno odporucam. Ked tak zavolajte priamo p.Balazovi +421 918 360 910 , a tu je aj ich web: nario.sk