Nápady a inšpirácie z PVC plachiet

qivanqa
5. nov 2022

Mile maminy, hladame sikovne napady a inspiracie na tvorbu vyrobkov z PVC plachiet.
PVC plachty su pevnejsej a hrubsej konzistencie s vyssou gramazou, ktore sa pouzivaju na zastresenie altankov, bazenov, autodopravy, atd…
Co by ste urobili z odpadkov takychto plachiet?
Odpadky rozneho tvaru, velkosti, farby (plnofarebne aj priesvitne).

syslik81
5. nov 2022

zalezi ci to chces okolo domu ako podnikanie do buducnosti a ake velke su odrezky .. ak mas ako mozes prsiplat, kabelky rozne obrusy na stol .. zateplenie okien , psia buda -chranenie pred dazdom a vetrom,,, dat utulkom , ...

akinomel
5. nov 2022

@qivanqa parenisko na záhradu

qivanqa
autor
5. nov 2022

@syslik81 fiha, dakujem. Zateplenie okien si celkom neviem predstavit ani kabelky, je to dost hruby material. Nahodou nemas nejake video/fotku? Ujo google mi napady z pvc nic nevyhodil.
Buda pre psa, obrus to je super veru, akurat ten prsiplast (tu by to asi nebolo moc pohodlne, kedze plachty su hrube a tym padom byvaju niekedy aj tazke).
Odrezky su roznych rozmerov od malych stvorcovych, cez slizovite, trojuholnikove… vacsinou mensieho charakteru tazko ti povedat, nebyvaju rovnake odrezky. Cize ak by som chcela 1x1m tak by som musela pozvarat viacero odrezkov cize by to vyzeralo ako mozaika. Snad ma chapes, neviem to lepsie vysvetlit.