Poradte babule, nepouzivam avivaz kvoli susicke a chcela by som naozaj pekne vonavy prasok na pranie, je jedno ci gel, kapsuly atd. Ktory tak vyraznejsie vonia? Vdaka
@januska1905 ahoj tak pracie gely Cocolino, a pracie gely Lenor su vonavejsie…
ale teda… ked kupi prasok alebo gel manzel v AT, tak vonia aj obycajny persil aj po vybrati zo susky.. 🤷🏼♀️ ja to sice nepouzivam, ale mama ma v oblube tie obrusky do susicky ak chces vonave.
Inak ale v mojom okolo 49 z 50 zien v zivote nepoculo ze do susicky nema ist pradlo s avivazou ani to roky neriesia, a vsetko je ok, tak neviem 😀
Savo
@januska1905 nepoužívas aviváž kvôli sušičke? Prečo? Ja áno, nemá sa to, či?
@anne_mary2 obrusky mam, to sa mi moc nelubi🙃 zakaz pouzivania avivaze je tusim aj v navode na susendu, je to kvoli tomu ze avivaz zadrziava vodu, cize susenie trva ovela dlhsie a este to aj viac zanasa filtre... A avivaz je na zmakcenie pradla co ti robi susicka v podstate🙃
ja používam od Tierra Verde levanduľové kombo prací prach + machadlo. Je to super, keď otvorím práčku mám levanduľové nebo. Ale nevydržím to veľmi dlho.. mne to síce nevadí, ale každý má iné nároky.
@januska1905 vyskúšaj, neolutujes, kupis v DM, Denk mit Prací gél na farebnú bielizeň Nature
Za mna krásne voňajú Kapsule Ariel, persil discs som ešte neskuśala.
Zienky dakujem, teraz neviem co skor kupim zas😂😂😂❤️
@januska1905 ja som pouzivala ariel(kapsuly aj prasok) aj cocolino a mne sa to vobec nepacilo…odporucam lenor-golden orchid vonia krasne aj ked pradlo vyberiem zo susicky
Zlatý lenor - viac voňavejšie prádlo som nikdy nemala
Surf na biele prádlo má nádhernú vôňu a nestojí veľa. Určite vyskúšaj, nebudeš ľutovať.
Kapsule persil discs