Ahojte, má niekto prosím reálnu skúsenosť s lacnejšou alternatívou zatemňovacich nsléovscich závesov ako od lepsi spanok bábätiek?
Napr. Z wish, AliExpress..temu
Resp. stoja tie od LSB za tu sumu?
Ďakujem
ja som si kúpila normálnu foliu tmavej-šedej farby a nalepila normálne na okna dveri, kde spí syn + kúpila som si záves hrubý tmavomodrý široký 500cm (krajčírka urobila dva)a ani jeden slnečný lúč neprejde cez...v merkury market.
ja uz som videla davat aj alobal 🙂 aspon na vyskusanie ci to na dieta zabera
@cookie29 základom je urobiť tmu aby dieťa rýchlejšie zaspalo, vyplavuje sa hormón:
Melatonín, inak nazývaný aj hormón spánku, prispieva k rýchlemu zaspávaniu a kvalitnému spánku. Zároveň podporuje reguláciu cirkadiánneho rytmu, biorytmu bdenia a spánku.
Môžeš dieťaťu dávať čaj _ medovku čaj.
Poviem ti, mi si urobíme "kopku" a spíme výborne. Takže aj na dospelého človeka to funguje.
@bale1rinka mam dieta na ktore to nezabera. A mam dieta, ktore proste ked ma svoju hodinu tak padne a spi ci vnutri alebo vonku.... ja viem, statistika nepusti, pre vacsinu populacie to plati....ale proste nie pre vsetkych.
@marshmellka0 ďakujem za tip, večer objednám🫶
@marshmellka0 ďakujem
@marshmellka0 a keď ja tam mám klučku na otváranie okna? ako to nalepím?či si mám také objednať tesne iba na sklo? mám tam zalúzie, na žalúzie to nalepiť? či od vrchu rámu na spodok dámu okna? lebo to mi potom po bokoch bude presvitať, nie?
my mame z amazonu,myslim si ze to je jedno viac menej odkial to kupis. Teda TEMU by som sa asi vyhla vseobecne