Ahojte žienky,
Prosím vás, neviete mi poradiť? Môj chlap nemá rád farebné steny a tak sme si dali dohodu, že si necháme v celom byte biele steny, ale môžem ich nejako skrášliť. Do spálne som kúpila nádhernú obrovskú nálepku stromu. Stena bola ošetrená presne podľa návodu, je hladká, ale nálepka aj tak nedrží- skúšala som kúsok nalepiť aj na skriňu a tam to drží stále. Neviete mi poradiť nejaké lepidlo, ktoré by túto nálepku udržalo aj na stene? Som z toho strašne smutná, pretože tie steny bez všetkého sú úplne mŕtve, a okrem obrazov (ktoré tam nechcem) a nálepiek nemôžem nič iné na tie steny dať. Chcela som, aby vymaľoval steny na modro, ale s tým nesúhlasí.. hádať sa nechceme a keby ich namaľujem sama, asi ma vyhodí aj s farbou🤣😂 ďakujem za radu. Pekný dník
Sú steny suché? Držia samonalepovacie fólie, ktoré sú určené na nábytok? Po nich neostanú stopy. Obojstranná lepiaca páska na koberce by mohla držať.
@viestta nevadí, to bielou prebehneme potom 😊
@katkamatka7 steny sú suché, všetko tam drží, dokonca aj obyčajná lepiaca páska, len tieto nálepky nie.
Máš nábytkovú samolepiacu fóliu? Mne na stene pekne drží a keď odlepím, nenechá stopy. A opäť drží. Skúsila by som tú fóliu, nastrihať a nalepiť na stenu. A na ňu nalepiť ten strom. Na hladkej fólií by mal držať.
Tá obojstranka je trochu riziko, že s ňou pôjde dole omietka.
Mne tiež nedržali nálepky, manžel mi povedal že tie nálepky sú len na sadrokartónové steny
@kristiii všetko máme tak isto ako aj susedia, ktorým držia tiež a steny sú vymaľované primalexom polar. Takže už neviem v čom môže byť problém. Či si naša stena povedala, že tie nálepky nechce a hotovo🤣🤣