Nákup matraca Dormeo na predajni

dzanka23
28. máj 2021

Ahojte baby chcela by som sa vás opýtať či máte skúsenosť s nákupom matracov na predajni dormeo.
Bola som totiž kupovať matrac pozerala som na internete a mal byť ku tomu darček paplón a obliečky v hodnote cca 80 eur nemala som zľavovu kartičku a tak si vravím že pôjdem na predajňu a opýtam sa ci mi nedajú zľavu milá predavačka mi ponúkla zľavu zo svojej kartičky a keď už všetko vybavene že beriem tak mi oznámila že darček sa na predajni nedáva ale len na internete preto sa chcem spýtať ci to je pravda alebo som na ten darček mala nárok

hettinka
28. máj 2021

@dzanka23 dormeo isto nekupuj, teleshopingovy sunt

janka2501
28. máj 2021

Ja mam dormeo matrace uz 4 roky a som spokojna, a darceky len ked objednas cez net, mam aj vankuse aj periny....matrac som si vyskusala u rodicov, lebo som mala problem s chrbticou...a kupila som si taky isty...

dzanka23
autor
28. máj 2021

@janka2501 a keď si si ho objednala s internetu si naň dlho čakala?

janka2501
28. máj 2021

@dzanka23 prisiel do tyzfna

iva289
28. máj 2021

@dzanka23 kupovali sme na predajni asi 7rokov dozadu, spokojnosť stále je pohodlný,.... Ale odvtedy staaale volajú s novými ponukami... 🙄 Aj ked ich odmietnes tak za pár dní volajú zase.... A ak zablokuje číslo volajú s iného... Takže pre nás jediná nevýhoda že otravujú človeka potom zo všetkým...

vikinka292
28. máj 2021

Mame od augusta dormeo matrace a som veľmi spokojná. Predtým som už nemohla spávať od bolesti krčnej a konečne keď sme vymenili za dormeo tak sa mi polepšilo. Kupovali sme na predajni, mali sme členskú kartičku a vtedy bola akcia k matracu paplón a vankúš a normálne sme dostali. Ešte šli pozrieť do skladu, že či majú, povedala pani predavačka, že len jeden ale ak by sme chceli dajú nám namiesto toho anatomické. Tak sme vzali tie a aj tie mi zapasovali.

maris5
28. máj 2021

@iva289 musis povedat, ze si nezelas, aby ta viac kontaktovali a nech si ta vymazu z databazy. Su povinny ta vymazat z databazy.