Najprv sa vysáva a potom utiera prach alebo naopak ?
@daniela2202 urcite najprv povysávať a tak prach utrieť
@cocolino234 mne pride logickejsie najprv povysavat, lebo vysavac viri prach, pockat chvilu kym sa "usadi" a potom poutierat s vlhkou handrou.. ked utieras prach na mokro tak ho nerozptylujes uz
Povysavat, utriet prach, pozmyvat ;)
upratujem zhora nadol... prach na skriniach, policiach, stol, stolicky, atd... prach pada nadol, tak mi pride logicke nechat si podlahy nakoniec... a neviem ako sa vam podari rozptylovat prach vysavanim...to z akeho roku mate vysavace?
Ja najskôr utriem prach a potom vysávanie az úplne na koniec . Nestalo sa mi že by som mala po vydávaní nábytok opäť zaprášený 🤷🏽♀️ Ale ako pisu vyššie, každý ako uzná za vhodne
mne vysava vysavač podla nastaveni prach utieram v piatok poobede🙂
Nerob tieto veci v jeden deň a nebudeš a pýtať chujoviny.. proste pondelok utri prach, v utorok povysavaj, ďalej podľa postupnosti
Utrieť prach, povysávať a vytrieť podlahu. Svätá trojica.
No u nás doma musela byt poradie:poumyvat podlahu, povysavat, poutierat prach. Iná správna alternatíva neexistovala. Keď to tak nebolo, bolo zle.
Teraz mi príde praktické najprv povysavat podlahu aj koberce, potom poumývať. Kým to spravím, zvyčajne už nemám chuť aj prach utrieť (veľakrát už ani to umývanie podláh nezvládam) , takže to robím iný deň s mokrou handrou
Dá sa povedať, že to nerobim po sebe, ale stále niečo v takom kolobehu, takže sa nedá povedať, čo bolo skôr a co neskôr 😆
@mamamasama "a neviem ako sa vam podari rozptylovat prach vysavanim...to z akeho roku mate vysavace?" - kazdy vysavac, ktory vyfukuje vzduch naspat do miestnosti viri prach - tym, ze vytvara prudenie vzduchu v miestnosti sa dviha uz aj usadnuty prach. Toto je dovod, preco vobec existuje centralny vysavac - aby "odpadovy" vzduch z vysavaca nesiel naspat do miestnosti.
@bolarazjedna poumývať podlahu a potom vysávať?a omrvinky, vlasy ťahas pri umývaní zo sebou?
@daniela2202 neviem aký je správny postup ja vysavam, utieram prach a umývam
@mamamasama a kam si myslis, ze ide vzduch, ktory sa nasaje pri vysavani? Vsak prejde filtrami a vysavac ho vypusta naspat do miestnosti. Ci tvoj vysavac sa nafukuje?
@bolarazjedna Si si istá? Najprv umyješ dlážku a potom vysávaš?
U nás najprv prach, potom vysávanie, potom umývanie na mokro.
toto mi pripomína otázku, akým smerom Ťaháte WC papier na záchode ? zhora alebo zdola ? 😀 dúfam že chápete ako to myslím, lebo toto , presne ako autorkina, je životne dôležitá otázka ! Ďakujem za odpovede ! 😀
@banderaska29 Alebo paplón zapínaním pri hlave alebo pri nohách. Inak WC papier jedine zhora. To vie každý.
@acrobaleno Papier jedine zhora a paplón zapínaním k nohám. Iná možnosť u mňa neexistuje. 😁
@acrobaleno ja mam papier zdola - a paplon zapínaním pri nohách .. akonáhle to je inak, som veľmi nevrlá a naštelovaná 😀
@h2 my by sme si rozumeli v domácnosti 😀 až na ten papier teda 😀
Povysavam, poutieram prach a povysavam.
u nas najskor sa vysava a potom prach, ale ked robim velke upratovanie, ze aj linku a tak, tak vtedy je vysavanie posledna vec, ktoru robim 🙂
Povysavam a vysavacom povysavam aj prach z nabytku, nasledne utriem prach prontom a nakoniec zem poumyvam mopom 😁
Toto jeden krat za tyzden.
Kazdy den neupratujem, ale swiferujem 😂✌️
@h2 Odpoveď na 100%!!!!👏
@daniela2202 najskôr utieram prach, pretože sa ešte napráši a potom vysávam. A najprv sa vysáva a potom sa umýva podlaha. Bože ženy. 🙈😄
@acrobaleno ja musim mat zdola, zhora ma to rozculuje 😅 neviem to tak odtrhnut 1 rukou
@bolarazjedna ja som to pochopila, ale nerozumiem prečo bol taký postup
@daniela2202 ja najskôr utriem prach