ahojte , budeme sa stahovat a v dome uz budeme mat umyvacku riadu. Ano doteraz som muklovala ručne 🤣 Chcem sa opytat ake mi odporucate ako vase najoblubenejsie cistiace produkty do umyvacky, vychytavky. Podla recenzii co som citala vela zien si chvalilo kapsule jar platinum plus. Treba k nim dat aj sol? Citala som aj o lacnejsich DM kovych tabletach, su dobre ?
Dakujem za rady.
Tablety kupujem len Jar Platinum. Všetky ostatne považujem za vyhodené peniaze
Ja pouzivam len DM prasok a som spokojna, vydrzi mi asi mesiac a stoji okolo 4,50
Používam tablety SOMAT, leštidlo a soľ Finish - maxmálna spokojnosť, kvalita za primeranú cenu.
@lenka7477 Ja vyslovene umyvanie riadu nenavidim, velmi vela varim a peciem, nevladzem uz vsetko dookola umyvat cize tesim sa na umyvacku
@pribinak Ahoj. davas ku nim aj sol?
@reddflowerlife áno, tu kupujem hocijakú aká je v akcii, ale tablety len JP
@pribinak a je tá soľ potrebná? ak už más tie jar platinum
Sol a lestidlo ma byt stale doplnene
Pouzivam najlecnejsie tablety a riady su stale ciste🤷🏼♀️
@pribinak https://www.drmax.sk/jar-tablety-platinum-lemon... teraz som našla - hybajme objednať 🙂
Ja pouzivam tablety z lidla a su uplne v pohode 🙂
@reddflowerlife dávam pre istotu, mame veľmi tvrdú vodu
@pribinak
@hennyinnsbruck
Zienky a kvoli comu ma byt doplnena aj sol aj lestidlo? ak uz mám tie kombinovane kapsule kde lestidlo je
tablety jar, niekedy vyssie rady somatu , sol a lestidlo hocijake znacky
Sol sa dava tusim kvoli umyvacke, lestidlo nemusis, ked mas tablety 3v1 (ja obcas davam, lebo som ho kupila omylom a co uz s nim, tak nech sa vymina :D)
@reddflowerlife uvidis či to bude stačiť
a kvoli comu sa dáva ta soľ a lestidlo este zvlast? Ze nezvyknu stacit samostatne tie kapsule?
@lenka7477 a este pouzi plnupenazenku a dostanes spat nejake percento. Ak nepoznas, poslem link :D
@simca06022011 to by zaujimalo aj mna 😀
@reddflowerlife tak napisme do ip, lebo neviem ci mozem verejne 🙂)
@reddflowerlife Soľ do umývačky riadu chráni umývačku pred vodným kameňom aj pred rôznymi usadeninami a zmäkčuje veľmi tvrdú vodu. Soľ daj určite vždy! Nestojí veľa a dlho vydrží. Dopĺňaš, ked Ti bude svietiť na umývačke doplnenie. Leštidlo zvlášť dávať nemusíš, ale ja dávam aj tak. Tiež je to lacná veľká fľaša a vydrží dlho.
Tablety, soľ aj leštidlo kupujem v Lidl a som spokojná.
@sovica inak s lestidlom trva cyklus kratsie v mojej umyvacke,
@reddflowerlife sol ale nie kuchynska🤣🤣🤣 chrani riad pred vodnym kamenom,samotnu umyvacku,a zmakcuje vodu.
Lestidlo -lepsie schnu pohare ,su leskle ….
Nestoji to vela .
Jednoznačne po rokoch odprocam kapsule Jar platinum , žiadne finish, expert, Lidl ....máme Bosch umývacku a vyskúšali sme snáď všetky čistiace prostriedky
Lestidlo najlepšie finisch , dávať aj keď kapsule obsahujú všetko, poháre schnú rýchlejšie s sú krajšie
@simca06022011 Neviem, či je to leštidlom. Ja keď pustím program Auto, ktorý normálne trvá 2,15 hod, tak mi ho skráti na 1,5 hod. To si sama umývačka reguluje čas podľa toho, aký špinavý je riad.
@sovica moja si nereguluje podla riadu, ja tom mam fixne dane. ked chyba lestidlo vzdy mam o 20min dlhsi program 🙂)
@lenka7477 muklovat znamena tazko pracovat a teda pre mna je umyvanie riadu horsie ako umyt wc, kupelnu a povysavat dokopy. Lebo to ma bavi na rozdiel od riadu 😃
@babulkomale Ja umyvanie riadu nenavdiim, normalne sa tesim ze sa stahujeme z bytu do domu, kvoli nicomu len nech tam je umyvacka riadu v linke 🤣🤣
Este cakam kto mi co odporuci ake tablety aku sol lestidlo 🙂
ja mám umývačku rok - tiež som umývala riad ručne 🙂 Na umývaní riadu ručne nie je nič zlé, alebo ako si napísala, muklovanie 🙂
Používam spomenutú JAR Platinum a soľ kupujem v LIDL . Na skúšku som raz kúpila kapsule FINISH - ale leteli preč , ostávali nerozpustené na dvierkach umývačky ☹