Veľa košieľ! Prosím typ na najlepšiu žehličku, pripadne nejaké triky a typy na žehlenie košieľ.
Týždenne je to 7-8 košieľ.
Zachráňte ma!
Niečo som už čítala v diskusiách, tak uvažujem nad parným generátorom, len tiež ktorá z nich je top? Je rozdiel aj v žehliacej doske? Tiež mate nejakú odskúšané?
Kukni aj videa na nete. Postupy.
Ja som tiež tak musela a teda nekúpila som si, ale mala som! Tú malú prídavnú dosku na žehlenie. Na rukav, aj na iné casti.
Alebo, kamoška kúpila také parné čudo, taky panák, na ktorého navliekla a šlo to rýchlo. Ale to ešte nebolo dostať tie parné stanice.
Nezehlim, kupujeme bavlnene kosele s nezehlivou upravou (napr. znacka Marvelis)
A to tie nežehlené košele nosia kde?
Neverím že to nevidno že nie sú požehlené.
To proste nejde.
@adrianap83 dik idem pozrieť. Ten panák zaberá veľa miesta a pozerala som že ťa príprava trvá pomaly dlhšie ako samotné žehlenie
ešte si ich môže žehliť muž....
Prosím foto neozehlenej bavlnenej košele a názov povolania, kde sa dá v takej prísť 🙄
Neporadim, ale chapem ta. Bola to moja smrrrt 😵💫 Och, drz sa.
@aurelia2000 presne to iste som chcela poprosiť. Foto ako taká košeľa vyzerá
@beata_k 😆😘❤️
Ďakujem. Čo bolo vykúpenie? Rozvod alebo zmena práce? 😂
Home office 😆 Dockala som sa....teplaky 🤣
Mam parny generator philips, model uz podla rozpoctu, ale neslapnes vedla aj so zakladom. Mam uz svoj vlastny postup ako na to a je to celkom rychlo, lebo v podstate staci raz preletiet zehlickou. Ja susim v susicke, teple zavesim a ked sa nazbieraju 5+ tak zehlim.
Dosku mam sirsiu, a mam aj tu malu, ale pouzila som to len raz.
Moj muz sa naucil zehlit kosele ked som cakala prvu dceru a lezala som 9 tyzdnov v nemocnici. Odvtedy ich nezehlim.🤣
@beata_k 😀 to je super!
Moj si zehli rano, ze aspon sa na vesiaku nepoohyna. Ma ju fresh. Zvykol si a ja dakujem🙏 ze tuto cinnost co neznasam nemusim robit.
Aj moj robi kolo domu, ale aj robim zasa vnutri. To sa vyrovnava.
Muž sa naučil a sám navrhol parný generátor. Je to naozaj neporovnateĺné. Žiadne kropenie, ziadne odlesky a košele ozaj fajn. Som teda spokojná s jeho rozhodnutím. Treba si vyskúšať v obchode aj váhu samotnej žehličky, niektoré boli pre mňa ťažké.
Poprosím ako zehlite tričká resp.ak nezehlite aké značky tričiek kupujete, ktoré sa nekrcia dik
Su to kvalitne nemecke business kosele s nezehlivou upravou. Aj znacka Olymp robi take.
To je fajn že existujú nekrčive, ale tých 100 asi teraz nebudem vyhadzovať a kupovať nové
@andreakotesova tak k prezidentke by som si ozehlila koselu aj 3x.
@onedaynick nebolo to potrebné.
@andreakotesova No nebolo, pokiaľ nedaval dolu sako. Ale veľa mužov nosí košele aj bez saka. Hoci sa napokon všetko dokrci, my si proste chceme obliecť vyžehlené šatstvo.
@andreakotesova 🤦♀️
@andreakotesova znovu si nesklamala
@aurelia2000 no bolo. Bežne chodí môj muž aj bez saka. Presviedčať ma nemusíš.
@aurelia2000 ale pokial kupis kvalitnu koselu s nezehlivou upravou, tak proste nemusis zehlit, lebo po vyprani a vybrati zo susicky nie je pokrcena. co na tom nechapes?
@kp7333 Kto ti povedal, že niečo nechápem? My nosíme veľmi kvalitné šaty a zehlime si ich, lebo sa nám to tak páči . Autorka chce poradiť, ako efektívne žehliť. Šaty s nekrcivou úpravou obsahujú v rôznej miere polyester, aj v skrytej forme, lebo zákazník chce mať pocit, že za 40€ kúpil kvalitnú nekrcivu košeľu. No nekúpil, len si to myslí.
@aurelia2000 a ked ta bavi zehlit, lebo chces nosit vyzehlene satstvo, tak kludne zehli pre mna za mna aj spodne pradlo a ponozky, ale nepresviedcaj ine o tom, ze chodia pokrcene. Ja zehlim minimum veci, napr. lanove nohavice, zvysok len poskladam po vybrati zo susicky, kosele rovno vesiam za tepla na ramienka. A nie, nechodime pokrceni.
Košele skoro vôbec nezehlim a to ich moj muž nosí takmer každý deň. Zmykam na najnižších otáčkach a susim na vesiaku/ramienku. Alebo ak ich susim v sušičke (malokedy), tak teple veciam na vesiak/ramienko.