icon

Najlepší vaflovač pre chrumkavé vafle: Odporúčania a tipy

ivica5555
18. jan 2025

Ahojte baby, odporucte mi prosim vaflovac,s ktorym ste naozaj velmi spokojne, vafle su z neho chrumkave a cesto sa nelepi.
Dlho som mala "sendvicovac 3 v 1" z Lidla, a tam som aj piekla vafle,ale ked sa pokazil, chcem si kupit samostatne aj sendvicovac aj vaflovac.

Ak teda mate tipy na konkretne vaflovace, budem sa tesit 🙂

denisa_deniska
18. jan 2025

@ivica5555 nemusíš kupovať samostatne, treba kúpiť len kvalitnejší. Ja mám konkrétne tento, a je vynikajúci! Maximálne odporúčam, a to som vyskúšala x.. ETA Sorento Plus 5151 90000

petulda333
18. jan 2025

Ja mam tiez 3v1 z lidlu ale nerobim na nom vafle. Mam z lidlu taky srdieckovy a potom bublinkovy

ivica5555
autor
18. jan 2025

Dakujem Vam 🥰 idem si ich popozerat

miriamzba
18. jan 2025

Mám Breville a som velmi spokojná, robím viac typov cesta a vždy sa podari.
https://www.mader.sk/breville-vst072x?hgtid=f01...

ivica5555
autor
18. jan 2025

@miriamzba tiez vyzera dobre dakuhem,je teda trosku drahsi oproti beznym,tuto znacku som vobec nepoznala

miriamzba
19. jan 2025

@ivica5555 ano, je drahý 😒 mala som taký za 9,90e z Kauflandu, bol fajn ale trochu mi smrdeli tie platne, tak som začala hľadať taký, ktorý by bol absolutne nezávadný, keďže tie wafle robím pre deti. Našla som tento, spekulovala som, lebo taká cena 😵‍💫 a muž ho proste kupil. Ale som s ním velmi spokojná.

ivica5555
autor
20. jan 2025

@miriamzba asi si ho teda objednam,tiez nechcem nieco lacne, z coho budeme s nedoverou jest ale zase ani extrem drahe,toto vyzera ako fajn kompromis dakujem😍

miriamzba
25. jan 2025

@ivica5555 pripadne môžeš prísť otestovat pár wafli a uvidíš či Ti vyhovuje.