Ahojte poraďte prosím s ktorým tyčovým vysavačom ste spokojné , taký ktorý naozaj dobre saje, mám Roidmi a mám pocit ze nevysava vobec dobre, ešte z neho aj vypadavaju vacsie omrvinky maspať na zem….
Ďakujem za rady
Mali sme Kärcher, ale teda 0 bodov. Vrátili sme sa ku klasike.
Dyson
Ja mám electrolux a stačí mi na bežne vysávanie aj na vysávanie do autá je super 🙂 veľmi potiahne 🙂 čistiť ho netreba keďže ma nôž na kefe
Ja mam bosch, a spokojna som. Cistim ho po kazdom vysavani, lebo tie volne omrvinky z neho inak povypadavaju naspat - to je dane tou klasickou (najbeznejsou) konstrukciou.
Dyson alebo aj Samsung má dobrý výkon a troska lacnejši od dysonu
Mali sme Bosch teraz máme Samsung jet 75e je drahší ale vysáva neporovnateľne 👌určite sa oplatí je lacnejší ako dyson a myslím si že dosť dobre mu konkuruje
Ktorý Roidmi máte? My sme s touto značkou spokojní
My máme ten Elektrolux ergorapido ale výkon má slabý, už ho nekúpim a tiež hľadám výkonnejší.
Fuhaaa co odporucate dyson no je riadne drahy 🫣🫣🫣🫣
Ja nemám dobrú skúsenosť. Kúpila som podľa recenzií aj tu na MK, že je super, kupujú aj rodičom a pod...no a je to na figu. Účinnosť porovnateľná s mechanickou metlou z dôb dávno minulých. Také povysavanie ledabolo mi vôbec nevyhovuje, nemám pocit uprataneho domu/izby. To radšej vydržím deň dva a povysavam normálnym vysávačom ako s tamtym. Ten Dyson je zrejmé iná káva, ale to ostatné na trhu o ničom.
Už 2 roky Samsung Jet 60 a sme s ním spokojní, stojí do 250 e
Prosím Vás skúsenosť so Samsungom bespoke ?? Nemôžem sa rozhodnúť Dyson má čím viac odrádza samými reklamácia mi. Ďakujem
Myslim ze jednoznacne Dyson, ale tolko aj stoji..