Najlepší kávovar do 150 eur

23. nov 2022

Viete niekto odporučiť najlepší kávovar do 150€?

vevapeto
23. nov 2022

Rýchlovarná kanvica a pár balení nesky.

autor
23. nov 2022

@vevapeto to mám teraz, ale latte a cappuccino sú proste lepšie :D

autor
23. nov 2022

@vevapeto ďakujem za tip

vevapeto
23. nov 2022

Podľa mna na latte alebo kapučíno treba už niečo lepšie, kúp si radšej toto, budeš spokojnejšia https://www.okay.sk/products/automaticke-espres...

vevapeto
23. nov 2022

Aha, pozerám, že je používaný, …ale nový stojí okolo 300€ a určite je zo lepšia voľba.

autor
23. nov 2022

@vevapeto pozerám, že Delongi má veľa druhov a dobré hodnotenia… niečo pozriem

nevenka
24. nov 2022

Nam staci aj tento: https://www.mall.sk/pakove-kavovary/de-longhi-p...

Vzdy lepsie, ako tie humusy ako nesca 🙃

babulkomale
24. nov 2022

Hlavne nie Krups, strasny srot. DeLonghi alebo Philips pozeraj. Ceny neovladam, ale poradia dobre v predajniach elektro, niektori chalani su kavickari alebo robili servis a naozaj sa vyznaju.
Uz len taky velky rozdiel, ze Philipsu vyberies raz tyzdenne sparovaciu jednotku a umyjes, v Krups sa to neda a tak potom chuti ak kava aj ma stale poruchy a odchadzaju tesnenia.
Aj ta pravidelna udrzba je uplne o inom. Mala som roky viac druhov.

nina004
24. nov 2022

Máme ten istý čo @nevenka a sme spokojní

zapalkazapalkova
24. nov 2022

Delongi magnifica je automat, spravi vsetko. Ale maju aj pakovy kávovar delonghi dedica a ten je tiez dobry

aurora33
24. nov 2022

@babulkomale podľa mňa je Krups lepší ako akýkoľvek DeLonghi.

54tinka54
24. nov 2022

Už by som trochu prišetrila a kúpila automat 🙂 máme už zopár rokov tu spomínaný Delongi Magnifica S a spokojnosť.

babulkomale
24. nov 2022

@aurora33 preco?

aurora33
24. nov 2022

@babulkomale napr švagrovci vymenili DeLonghi za Kups. A pochvaľujú si. Mne aj káva od nich chuti teraz viac plus oni oceňujú oveľa jednoduchšie čistenie.

jesenzima
24. nov 2022

Z kávovaru za 150 určite dobrú kávu mať nebudeš ...

nevenka
24. nov 2022

@jesenzima no isto lepsiu, ako nescu alebo zalievanu 🙈

babulkomale
24. nov 2022

@aurora33 zaujimave. Asi zalezi od typu. Od ludi co s tym robia som nic dobre nepocula, ani od uzivatelov a sama mam s Krupsom velmi zle skusenosti.
Nikdy by som ho nekupila, vtedy som ho dostala.

gabika128
24. nov 2022

@jesenzima ja som kúpila v dvojitej akcii za 180 automaticky kávovar od tchibo a robí super kávu 😊

wivienka111
27. nov 2022

v takej cene skor pakovy alebo poloautomat kupis, skus pozriet od Sencoru SES 4050SS-EUE3 to je poloautomat a vies si urobit aj kapucino, aj latte alebo cokolvek take, takze to je podla mna fajn a je to cca okolo tej ceny, co potrebujes 🙂