Baby prosim pomoc - dala som nadstavec na mletie z kuchynskeho robota Bosch do umyvacky a neviem preco ale tentokrat som to vytiahla cierne - tie kovove casti. Ked po tom prejdem prstom ostane cierny, da sa to umyt. Len sa chcem opytat, ci existuje nejaky zlepsovak ako to umyt ozaj dokladne, aby to pri dalsom pouziti bolo nezavadne. Neviem ci som dala teraz vysoku teplotu, predtym sa to nestalo🤔 dakujem
@viestta tohto som sa bala. Nenapadlo mi ze to je hlinik, vyzeralo to ako ocel. Co uz… mam chut cely ten robot vyhodit von oknom, za tie peniaze a pod tou znackou som cakala viac. Dakujem za odpoved kazdopadne ☺️
Žiadne hliníkové časti sa nesmú umývať v umývačke - pokrievka, hrniec, naberačka, časti mlynčekov. Výsledok sama vidíš. Upozornenie čo smieš z robota umyť v umývačke by malo byť aj v návode k nemu.
Ale to nie je chyba vyrobku alebo znacky, chyba je tvoja. Mas to aj v navode od robota napisane. Technologicky sa tieto suciastky inac vyrobit nedaju, bud hlinikova zliatina alebo plast. Nerez by si do tych tvarov neodliala a aj obrabanie by bolo zlozite, liatinu by si odliala, ale ta by potrebovala protikorounu upravu a to by tiez nemohlo ist do umyvacky
V navode.to jasne pisu ze.z mlynceku stred sa nesmie davat do.umyvacky..tiez.som tak.hodila do.mycku za.mlada lis na cesnak stary este.od mamy.scernel nadobro umyt uz to.neslo.letel.do.kosa.. asi bude.ozaj lepsie kupit novy nadstavec
@viestta viem, ze toto je moja chyba. Myslela som, ze ten robot ma celkovo viacero chyb (cim nemyslim, ze ma vyrobne vady, skratka tak ho vyrobili), a vzhladom na znacku a cenu som cakala vyssiu kvalitu. A nemusia byt vsetky mlynceky z hlinikovej zliatiny, su aj liatiny bez hlinika pocinovane, takyto mlyncek mala este moja starka a keby som taky nasla kdesi v bazare tak ho beriem ani nevaham 😀
@saxana000 holt moja chyba, “zarobila” som si 50€, tusim tolko stoji novy nadstavec na mletie 🥳 mimochodom - ten lis na cesnak mam aj ja, od maminy, asi nie je dna aby som ho nemala v ruke 😉 lepsi lis na cesnak som nenasla zatial
Aj ten liattinovy mlyncek by v umyvacke zaplakal...
Ano bol paradny za tym mi je ozaj luto...
NO uz s tym nenarobis nic, bude to cierne pustat furt. V umyvacke hlinik zregoval s cistiacimi prostriedkami a to ho rozleptalo. Tie hlinikove soli sa z neho budu uvolnovat pri kazdom pouziti.
Kup novy nastavec