Ahojte, potrebujeme nadostrešiť terasu cca 5x2,5m. Rozmery nie sú úplne pekné čísla takže to musí byť na mieru. Hliníkové pergoly na mieru čo som pozerala náš rozmer môžem rátať tak 5-6tis. Úprimne, je to dosť. Bola by som rada, keby sa nájde niečo lacnejšie.
Kľudne aj drevené nadostrešenie môže byť. Budem rada za každý nápad ako ste na mieru dali zastrešiť terasu, koľko vás to vyšlo. Prípadne odkiaľ ste si ju dávali nadostrešiť. Ďakujem
Mame drevenu konstrukciu a polycarbonate sheet. Vyzera to dobre. Manzel robil.
Moja mama ma lexan a je spokojná potom to zmenili na zimnú záhradu a uzatvorili
Skús popýtať o rady na modrej streche
Dávali sme zastrešiť v máji terasa 6x3 hliníková+mliečny lexan, robil to živnostník a stálo to len niečo vyše 4 tis.
@andreakf ďakujem. A nie je moc hlučné, ak prší? Viem že mi známa spomínala materiál, pri ktorom bol veľmi počuť dážď, len si už nepamätám, aký to bol.
Samozrejme, že to počuť. Ale terasa je krásne svetlá, pretože ten mliečny lexan prepúšťa 80%svetla a vyzerá to fakt pekne, oproti dreveným terasám z plechom
@andreakf my máme hneď vedľa terasy spálňu, z tohto mám trochu obavy, ako moc by to bolo počuť. Ale ďakujem za informácie
Aj my rovnako, ale nepríde mí toto ako problém. To nie sú že decibely, to je normálny šum dažďa
Drevo a lepenka