Babuľky na koľko stupňov periete uteráky? 🙂
Tiež na 60
60 a bez avivaze 🙂
Tiez na 60
95.
90,sanytol,avivaz a susicka. A su ako oblacik☺️
90., bez avivaze, resp len par kvapiek a nedavam do susicky
60 a 90 striedam to
60 stupnov a okrem leta susim v susicke.
60, raz za čas 90
90 bez avivaza😊
60°C, a susicka.
60 bez avivaze
60 bez aviváže a do sušičky.
Na 60tke bez avivaze a do sušičky. Su krasne makkučke.
@viestta nemyslim si ze je pravda, ze susickou sa skracuje zivotnost uterakov. Ja som mala 5 rocne uteraky na vyhodenie - pretoze boli prilis tvrde. Kupila som susicku a pouzivam ich dalsie 3 roky, a su stale fajn makke a prijemne na utieranie (aj teraz su v lepsom stave ako po beznom suseni). Myslim ze 2r este vydrzia a potom ich vymenim pretoze uz tiez tvrdnu. Ale so susickou sa predlzi ich zivotnost o 100%
@viestta ale ja nemam vyplznute uteraky 🤷♀️ ani po 3 rokoch. Periem/susim ich 1x do tyzdna.
60 ...sem tam 90...
@pink_lady joj no to som si nevšimla. ja som práveže nadšená, aké sú po sušičke fajne mäkké, lebo aviváž viem, že im neprospieva a uteráky zaberali na sušiaku vždy najviac miesta :D ale ešte nemáme sušičku dlho,tak asi až časom zistím, či sa im niečo nestane
@viestta no áno, večne nevydržia tak či tak 😉
60 stupňov.
Ano susicka ich stensuje postupne sa proste rozpadnu.. tak ako vela ineho bavlneneho pradla. Ja som tento rok vyhodila 12 rocne osusky... 6 rokvo sa susili v susicke. Cize zase nejak mi to nenici tie uteraky z roka na rok. ALe zase jedna stala 40EUR v tej dobe, uz to ze sa naraz rozpadli je zaujimave.. ale to je jedno, uz by som sa nijak nevratila k suseniu pradla vonku.
@simca06022011 a tak po 12 rokoch už majú nárok na výmenu, to aj tak dosť dlho poslúžili
@imrai no ved jasne aj ja to tak beriem :D este ich vyuzil pes par mesiacov :D ja somt o ako priklad toho "ako rychlo sa to nici v susicke". Ale napr. chlapovi sa lacne tricka bavlnene rozpadli za cca 2 roky...
60 st.