Na jednom mieste v byte mi nechcú rásť izbové rastliny

himedzi
14. júl 2023

Prosím vás, prečo mi na skrini nevydrží žiadna živá izbová rastlina? Každá jedna, akákoľvek, mi tam do roka vyhynie. Skúšala som uz fakt asi 5 druhov, všetky začnú zltnut a vyhnivat. Keď ich skôr preložím inde, obziju. Skriňa je na mieste pri okne, nie je tam priame slnko, ale ani tieň, co sa týka jasu, je to najlepšie miesto v byte. Nechapem to. Je jedno, ze su tam rúry na teplo, lebo v lete su vypnuté a aj tak tam rastlina do mesiaca začne chradnut. V truhlici na poličke su staré tarotove karty. Viem, ze to je blbá otázka , ale môže tam byť fakt zlé energetické pole?

vanilkovazmrzka
14. júl 2023

😆 tak tie karty preloz inde a uvidis (ze je to kravina)..?

himedzi
autor
14. júl 2023

@vanilkovazmrzka ako aj mne to príde ako kravina, ale 10 rokov tam nemôžem dopestovať ziaden kvet a dnes mi suseda nadhodila, ci to nie je preto

majla87
14. júl 2023

@himedzi treba menej polievat a preziju aj to prekliate miesto 😉

stellarstar
14. júl 2023

@himedzi skús zamio ta veľa svetla nepotrebuje

viestta
14. júl 2023

@himedzi je to najtmavsie miesto, ani sa im necudujem, ze tam neprospievaju. Tvoj pocit, ze je v tom kute svetla dost je mylny. Zbytocne karty obvinujes.

himedzi
autor
14. júl 2023

@majla87 nepomaha to

himedzi
autor
14. júl 2023

@viestta urcite nie. Na zemi pri skrini je o 30%menej svetla a rastú tam ako besne

stellarstar
14. júl 2023

@himedzi tak daj karty do pivnice alebo do záhrady

himedzi
autor
14. júl 2023

Aj takto v prítmí rastú neďaleko skrinky

majla87
14. júl 2023

@himedzi dovodov preco sa im nedari je mnozstvo. No ked zltnu a odhnivaju, tak maju prebytok vody (z roznych dovodov).

viestta
14. júl 2023

@himedzi na zemi ti rastie lopatovec, ten by rastol aj v pivnici, ale uprimne povedane na nom vidno, ze ma malo svetla. Roh vedla okna je najtmavsie miesto v miestnost, s tym nenarobis nic

viestta
14. júl 2023

@stellarstar najlepsie ich premiestnovat pomedzi zeleninu. Ak su naozaj zazracne, nebude rast burina 😅

stellarstar
14. júl 2023

@viestta tiež dobrý nápad 🤣🤣🤣👍

lamonita
14. júl 2023

Ale je tam nejaká zla aura... aj ten zajac to citi🤣🤣🤣 (žart)

mb2021
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mb2021
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jaskolka
14. júl 2023

Je to tmavý kut. Tam ti bude rásť veľmi málo rastlín, možno len tie, čo sú fakt ze nezmary.

simona20201309
14. júl 2023

@viestta áno? Tak mi povedz, prečo u nás v jednej izbe neprežije ani lopatkovec? U nás už odišli aj kaktusy. Ja neskumam príčinu, ale je to skrátka tak. V jednej izbe neprežil ani jediný kvet. Je to západná strana a malá som ich už všade... oproti oknu, na okne, vedľa okná, na zemi, na skrinke.... úplne všade a asi tisíc kvetov. Ani fialka, ani lopatkovec, ani kaktusy, .... nič 😪
V iných izbách problém nie je.

doriiis
15. júl 2023

Ten zajac je živý?

viestta
15. júl 2023

@simona20201309 tak odtial vystahuj tarotove karty 😅

simona20201309
15. júl 2023

@viestta 😄