Prosím vás, prečo mi na skrini nevydrží žiadna živá izbová rastlina? Každá jedna, akákoľvek, mi tam do roka vyhynie. Skúšala som uz fakt asi 5 druhov, všetky začnú zltnut a vyhnivat. Keď ich skôr preložím inde, obziju. Skriňa je na mieste pri okne, nie je tam priame slnko, ale ani tieň, co sa týka jasu, je to najlepšie miesto v byte. Nechapem to. Je jedno, ze su tam rúry na teplo, lebo v lete su vypnuté a aj tak tam rastlina do mesiaca začne chradnut. V truhlici na poličke su staré tarotove karty. Viem, ze to je blbá otázka , ale môže tam byť fakt zlé energetické pole?
@vanilkovazmrzka ako aj mne to príde ako kravina, ale 10 rokov tam nemôžem dopestovať ziaden kvet a dnes mi suseda nadhodila, ci to nie je preto
@himedzi skús zamio ta veľa svetla nepotrebuje
@himedzi tak daj karty do pivnice alebo do záhrady
@stellarstar najlepsie ich premiestnovat pomedzi zeleninu. Ak su naozaj zazracne, nebude rast burina 😅
@viestta tiež dobrý nápad 🤣🤣🤣👍
Ale je tam nejaká zla aura... aj ten zajac to citi🤣🤣🤣 (žart)
Je to tmavý kut. Tam ti bude rásť veľmi málo rastlín, možno len tie, čo sú fakt ze nezmary.
@viestta áno? Tak mi povedz, prečo u nás v jednej izbe neprežije ani lopatkovec? U nás už odišli aj kaktusy. Ja neskumam príčinu, ale je to skrátka tak. V jednej izbe neprežil ani jediný kvet. Je to západná strana a malá som ich už všade... oproti oknu, na okne, vedľa okná, na zemi, na skrinke.... úplne všade a asi tisíc kvetov. Ani fialka, ani lopatkovec, ani kaktusy, .... nič 😪
V iných izbách problém nie je.
Ten zajac je živý?
@simona20201309 tak odtial vystahuj tarotove karty 😅
@viestta 😄
😆 tak tie karty preloz inde a uvidis (ze je to kravina)..?