Ahojte.
Kupila som si takyto stojan.na blsaku,da mi pacil.
Len celkom neviem,na co to sluzi.
Najprv som myslela ze dolu budem mat hubky na riad,nad tym kuchynske papierove utierky-ale tie su prilis siroke,nevojdu sa tam ani sa nenavlecu-otvor je maly...
No a na sluzi ta kopa drobnych vesiacikov hore?
Vdaka za kazdy napad.🙂
Na vesanie varesiek, naberaciek a tak podľa mna
ja by som skor povedala ze retiazky , nausnice a to spodne naramky
aj podla mna je to na sperky - hore nausnice, ten stred na naramky/hodinky a spodok na drobnosti
@osky toto je na sperky, aj Ikea ma nieco podobne.
ja by som to videla skor na sperky. Hore na vesiaciky retiazky, naramky, na ten dierkovy valec napichat nausnice, a dole hodinky, ci prstene.
Vdaka dievcata.ste super😘
Na blsaku iba za 3 eura.no nekup to...
Mozno by bolo super nastriekat to nejakou metalickou farbou v spreji.
Strieborna, ruzove zlato,..
A fakt to mat ako odkladaci prieator na sperky, bizu.
Pekny kusok.
Dole gumicky, celenky, v strede hodinky, nausnicky s hacikom a hore nahrdelniky, koralky.
Ak nevlastnis vela tychto kuskov, daka neter ci dievca okolo 12, 14 rokov by sa urcite mega potesila
velmi dobra kupa, super to vyzera a presne ako baby napisali, da sa to vyuzit na cokolvek. napriklad na sperky alebo na kluce 🙂 isto nieco najdes, co si tam budes odkladat
@osky urobila by som z toho kvetinovu stenu
@katarinka89 ved to je male..
Nie,ja to budem mat na sperky.
Mam toho hrozne vela,prave som riesila,ako to lepsie zorganizovat...vsetko sa mi tam nezmesti sle aspon daco.
Ja by som tiez asi na to povedsala retiazky a take veci, nausnice dole do toho kosika ci co to je a na ten valcek naramky, hodinky a podobne
To je určené na šperky, také isté som kúpila v jysku
Foto?