Na čo nezabudnúť pri tvorbe projektu?

carduelis
25. mar 2023

Ahojte, ideme stavať drevodom a začíname pripravovať projekt. Chcela by som vás poprosiť o zdieľanie inšpirácií, čo máte doma (byt/dom) a je to pre vás nevyhnutnosť alebo veľká pomoc. Na čo myslieť pri tvorbe projektu.
Napr. Veľa úložného priestoru v chodbe, alebo kryté zádverie; poličky v kúpeľni na stene kvôli malým deťom..atď, proste niečo čo sa vám overilo rokmi používania
Pozn.: máme 3 malé deti a plánujeme v budúcnosti ďalšie

Ďakujem!

simsalabim
25. mar 2023

Urcite kryte zadverie aj vela ulozneho priestoru v chodbe, aj priestor, aby ste sa odtial vedeli naraz vychystat cela rodina. Odporucam aj velku komoru na potraviny a odkladovnu na vselijake zahradne a sportove veci (bicykle, kosacky). Obyvacku, kde sa daju zatvorit dvere (hluk sa nebude sirit do izieb). Zbytocny sa mi zda balkon alebo terasa na poschodi, ak mate zahradu (ale ak planujete, ze rodina bude neskor dvojgeneracna, terasa na poschodi jej moze dat urcity vlastny priestor). Normalnu terasu je dobre mat prepojenu s kuchynou a je super, ak je velka, aby sa tam zmestila vasa rodina +este aspon jedna, ak pridu na navstevu a gril a podobne. Myslela by som aj na zatienenie okien v horucavach a urobila aspon predpripravu na klimatizaciu a aj na alarm a hlasic poziaru, uniku plynu a podobne. Urcite treba viac kupelni a aspon v jednej oddelene WC.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz