Myši v dome

4. nov 2020

Dobrý večer, mam veľký problém. Mame v dome mysi a neviem sa ich zbaviť. Na lep na mysi sa par chytilo ale stale ich mam . Lep uz zrazu nefunguje. Takze ak mate overený tip budem vďačná. A najväčší problém. Stale mam peknú pleť a zrazu uz dva týždne mam strasne vychádzajú. Az dnes ma napadlo ze ci to nemoze byt kvoli tym mysiam

ladyk001
4. nov 2020

Musíte nájsť odkial chodia dnu.. nasypte muku na miesta kadiaľ môžu chodiť a kde uvidíte stopy tam bude vchod a treba im ho zatarasiť .. oni prejdu aj cez malilinku skarku

ladyk001
4. nov 2020

A ešte odporúčam ratimor modre vankusiky porozkladat kam chodia (mimo dosahu deti) a im to veľmi chuti a pokapu - mám overené my sme mali v zahradnom domceku a zbavili sme sa ich

autor
4. nov 2020

@ladyk001 dakujem, ale co keď skapu niekde za skrinkou? Alebo ich nenájdem iba budem citit

ladyk001
4. nov 2020

Hmm tak potom asi len pasticky

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mirage
4. nov 2020

Mam mysi v dome a z mysi mam pupaky. Podla mna dnesny den na MK nic tak lahko neprekona..

danieli
4. nov 2020

Klasicku pascu alebo macku pozicat na tyzden, pokojne aj domacu, ktora je naucena len na vnutro, nasa hoci bola pani macka rozmaznana mysi vychytala este aj susedom

nice202
4. nov 2020

Najlepšie na myši, je zaobstarať si mačku. Nám ich tiež pár každý rok vošlo, cez balkón alebo neviem a odkedy máme mačičku, tak žiadna myš.

zirafienka
4. nov 2020

@mirage keď tak uvažujem ako dermatológ, tie pupáky môžu byť z myší...🙂 čo ty na to...🙂, záleží aj od prostredia, v ktorom sa myši zdržiavajú a od toho sa odvíjajú aj kožné choroby. Ja by som na myši objednala deratizéra a tebe na problémy doporučujem kožnú lekárku...

antija
5. nov 2020

hlavne nepoužívajte jedy na otravu myší, lebo takýmto spôsobom môžete zabiť mačky z okolia

botka19
5. nov 2020

Klasická kvalitná pasca a priviazať na ňu slaninu. Zaručene sa chytí.

autor
5. nov 2020

@botka19 neviem ,naše mysi asi nemajú radi slaninu lebobsom ju dala na lep a nic

botka19
5. nov 2020

Na lepidlo sa nechytali ani nam...niekde som citala,ze niektore lepidla maju zle zlozenie,kto vie. Ale na klasicku zaklapavaciu pascu sa chytila takmer okamzite,samozrejme pri spravnom nastaveni.