Musíme vypratať spoločné priestory a pivnice

ninusa221
14. máj 2022

Prosim vas stretli ste sa stym? Nechapem celkom tomu že môže vzniknúť kvoli tomu požiar vidim nieco takeho prvy krat, neviem kde dáme všetky tie veci z pivnice…

lorenita
14. máj 2022

@ninusa221 jedna sa o vypratanie spolocnych priestorov, a teda chodieb v pivniciach... Nie o vypratanie sukromnych pivnic.

abbey1
14. máj 2022

Ja tam čítam žiadosť o vypratanie spoločných priestorov pivníc. Nepíšu spoločných priestorov a pivníc.

abbey1
14. máj 2022

@ninusa221 Treba čítať s porozumením a svoj majetok mať v byte a v pivnici.

melanta
14. máj 2022

Pivnicu nemusíš riešiť. Vypratať treba všetky veci, ktoré sú mimo bytov a pivníc. Čiže chodby a ostatné priestory. Pretože áno, tie majú byť prázdne.

abby11
14. máj 2022

@ninusa221 V pivnici môžeš mať čo len chceš, ale nie v spoločných chodbách pivníc. U nás nesmie byť nič ani na medziposchodiach a pred dverami jedine tak rohožka.

sissy27
14. máj 2022

@ninusa221 jednoducho - je tam nahromadených príliš veľa harabúr mimo pivničných kobiek tým pádom aj prach, stačí jedna iskra a horíte. A ten bordel zrejme aj bráni v prístupových / únikových cestách.
Ty máš možno vo svojej pivnici pekne naukladané zaváraniny v regáloch, ale tipujem, že susedia majú z pivníc smetisko. Podobne to bolo aj u nás - ja pivnicu nevyužívam, je prázdna. Ale sused zabral bez hanby 4 pivničné kobky a chodby a odtiaľ sme vyniesli 2 veľkokapacitné kontajnery bordelu. On sám sa samozrejme neunúval, robili sme to zaňho a fakt by si nechápala čo tam mal 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

ninusa221
autor
14. máj 2022

Ďakujem baby. Nestretla som sa stym ešte tak som nevedela čo presne myslia pod tym😸 my tam máme len korčule a dake somariny. Ale to len v pivnici😸

andrejka1974
14. máj 2022

@ninusa221 musia byť voľne chodby keby začalo horieť čo je v pivnici tam môžeš mať

roja01
14. máj 2022

@abby11 ciastocne je pravda, ze vo vlastnej pivnici mozes mat co len chces, okrem horlavin a napr.aj pneumatik.
Naviac treba rozlisovat medzi pivnicou prisluchajucou k bytu (vacsinou sa jedna o mensiu kobku) a zabranou spolocnou miestnostou v suterene domu. Aj ked ma od tejto miestnosti kluc iba jeden alebo len zopar vlastnikov, stale je to spolocny priestor, kde nemozes mat hocico (nabytok, textilie, pneumatiky a pod.).

marlent
14. máj 2022

@ninusa221 my sme presne kvoli tomuto museli davat aj topanky spred dveri prec lebo "blokovali" pristup k hlavnemu elektrickemu isticu pre nas byt pritom topanky nie v polici alebo skrini ale len na zemi

lavanda84
14. máj 2022

@ninusa221 spoločný priestor, t.j chodby a tak..nie vašu kobku.. tiež to tak máme..

beata_k
14. máj 2022

@ninusa221 Aj my sme museli vsetko odstanit zo schodista. Aj kvety. Nieco s povolenim od hasicov to bolo.

lubmar
14. máj 2022

U nas tak isto, z chodieb muselo ist vsetko prec, rozne skrinky, botniky, kociky, velke kvety, v pivniciach tiez mimo pivnic nesmie byt nic, ani dole vo vchode. Poziarne nariadenie.