Prosim vas stretli ste sa stym? Nechapem celkom tomu že môže vzniknúť kvoli tomu požiar vidim nieco takeho prvy krat, neviem kde dáme všetky tie veci z pivnice…
Ja tam čítam žiadosť o vypratanie spoločných priestorov pivníc. Nepíšu spoločných priestorov a pivníc.
Pivnicu nemusíš riešiť. Vypratať treba všetky veci, ktoré sú mimo bytov a pivníc. Čiže chodby a ostatné priestory. Pretože áno, tie majú byť prázdne.
@ninusa221 jednoducho - je tam nahromadených príliš veľa harabúr mimo pivničných kobiek tým pádom aj prach, stačí jedna iskra a horíte. A ten bordel zrejme aj bráni v prístupových / únikových cestách.
Ty máš možno vo svojej pivnici pekne naukladané zaváraniny v regáloch, ale tipujem, že susedia majú z pivníc smetisko. Podobne to bolo aj u nás - ja pivnicu nevyužívam, je prázdna. Ale sused zabral bez hanby 4 pivničné kobky a chodby a odtiaľ sme vyniesli 2 veľkokapacitné kontajnery bordelu. On sám sa samozrejme neunúval, robili sme to zaňho a fakt by si nechápala čo tam mal 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Ďakujem baby. Nestretla som sa stym ešte tak som nevedela čo presne myslia pod tym😸 my tam máme len korčule a dake somariny. Ale to len v pivnici😸
@ninusa221 musia byť voľne chodby keby začalo horieť čo je v pivnici tam môžeš mať
@abby11 ciastocne je pravda, ze vo vlastnej pivnici mozes mat co len chces, okrem horlavin a napr.aj pneumatik.
Naviac treba rozlisovat medzi pivnicou prisluchajucou k bytu (vacsinou sa jedna o mensiu kobku) a zabranou spolocnou miestnostou v suterene domu. Aj ked ma od tejto miestnosti kluc iba jeden alebo len zopar vlastnikov, stale je to spolocny priestor, kde nemozes mat hocico (nabytok, textilie, pneumatiky a pod.).
U nas tak isto, z chodieb muselo ist vsetko prec, rozne skrinky, botniky, kociky, velke kvety, v pivniciach tiez mimo pivnic nesmie byt nic, ani dole vo vchode. Poziarne nariadenie.
@ninusa221 jedna sa o vypratanie spolocnych priestorov, a teda chodieb v pivniciach... Nie o vypratanie sukromnych pivnic.