Ahojte. Vedeli by ste mi poradiť aké kuchynské roboty máte doma s ktorou ste spokojné ? Alebo aj naopak ,že ktorú by ste si už nikdy nekúpili ? Mám vyhliadnute také 2 typy. Jeden je taký multifunkčný aj s displejom a nahravanymi receptami , ktorý má funkcie varenie , varenie na pare, šľahanie ,hnetenie ,miesenie , mletie , sekanie , mixovanie. A potom tu je druhý taký klasickejsi robot ale s veľkým príslušenstvom , kde je aj mlynček na mäso , nástavec na výrobu cestovín atď.
Ja mam kitchenaid a som spokojna, nie je tam ziadna elektronika (display, recepty atd) ma super vykon a uplne jednoduche ovladanie, milion prislusenstva. Cena je vyssia, ale teda podla mna este moja dcera ho podedi 🙈 moja mama ho ma vyse 15r a stale fici.
Este mam dobre referencie na znacku kenwood, ale ani ten bosh co si sem dala nebude podla mna zly.
Viem, ze vsetky tie funkcie zneju lakavo, ale skus si povedat ze co realne z toho vyuzijes. Radsej nech robi ten stroj poriadne par veci ako vsetko ale nic poriadne 🤷🏼♀️
Ja mam bosch mum 5 (z alzy) a par veci mi na nom vadi, ale neviem porovnat s inym takymto beznym robotom. Pouzivam najma na vymiesanie cesta a v lete ked zavaram tak na struhanie jablk a zeleniny. Co mi vadi je, ze rameno pri mieseni cesta robi rachot lebo sa hybe a niekedy ked vymiesava (plnku, cesto) tak musim rucne pretriet stierkou okraje, lebo to nezamiesa poriadne
@milanemila áno ,to máš pravdu. Preto skôr sa priklanam ku klasickému robotu. Moje podmienky sú ,aby hlavne miesil, šľahal, mixoval, nejaké struhanie a mlynček na mäso. Všade čítam ,že celokovovy je najlepší. Môžeš mi odfotiť alebo poslať link aký máš ty a aká je tam cena?
Skus si precitat o tychto dvoch robotoch
@ers89 ano on je masivny a tazky, jedna packa na vyklopenie a jedna na ovladanie intenzity, celokovovy, nema sa tam velmi co pokazit 🤷🏼♀️ vymiesi super aj kysnute cesto.
Ja mam tento, len v inej farbe. Su potom aj vacsie, ale to na domace pecenie vobec netreba. https://www.pottenpannen.sk/p/kitchenaid-robot-...
Ja som si dokupovala keramicku misu, mlyncek na maso a ine, strojcek na cestoviny a odstavovac.
@janababana ja som mala tento vyhliadnuty. https://m.alza.sk/bosch-mum5xl72-d7400808.htm
velmi zalezi ake prislusenstvo potrebujes.
niektore maju bohate prislusenstvo , ktore nepotrebujes a samozrejme aj zbytocne zaplatis no dokupit sa neda.
treba pozerat po takom co si vies prislusenstvo dokupit, ked sa pokazi vymenis.
ak si das namahu a budes trpezlivo studovat, tak si urcite vyberies.
ja som kupoval zakladny model a potrebne prislusenstvo dokupil a tomu ver, ze to nakoniec aj vyslo najlacnejsie. samozrejme plati to pri mojej znacke.
ina znacka moze byt ina.
skus si pozriet spodny link a mozno pri vybere ti to aj pomoze
Ja by som brala ten co ma vela prislusenstva. Hlavne by som sa zameral na to, ktore prislusenstvo realne pouzijem. Druha neviem odkial. To odradza ludi od pouzivania robota.
Uvarim si co ja chcem na sporaku, nemusi za mna varit robot.