Mali ste mravce v paneláku? Po prvej dezinsekcii sa vrátili alebo už iba do bytov, ktoré neboli predtým vystriekane? No lebo idú to u nás v paneláku striekať znova, ale my ich už nemáme. Tak či si to máme dať znova vystriekat alebo už k nám neprídu? 🙈
Treba vystriekat znova všetko, lebo prídu naspäť k tebe
dala by som aj svoj byt, mame hroznu skusenost s mravcami. davali nam tie jedovate sirupy do domcekov a chavlabohu pomohlo, ale davali do kazdeho jedneho bytu a 2x, az potom bol pokoj
Nam raz vystriekali a dali nam take domceky s takymi granulkami. Mravce si to poodnasali do hniezda a sami sa vykapali. Jeden cas som ich ale nachadzala este v obyvacke. Som nevedela, ze odkial este, tak som ich sledovala. Skoro som odpadla, natrepali sa mi do zehlicky. Mala som ju tam v jednej skrinke. Normalne naliezli do toho okienka, kde sa leje voda do zehlicky. Tam do jedneho zahybu a tam sa mnozili a mnozili v tom malinkom priestore. Sparatkom som ich odtial sprtala 😀 uz sa potom nevratili
Nechala by som si vystriekať byt znova. Nevadí, ak ich vy nemáte, no ak sú niekde v inom byte, tak sa k vám môžu veľmi ľahko a rýchlo vrátiť. V rámci prevencie by som to teda isto neodmietla
Kym nebudu vsetky byty ciste, mozu sa vratit, kedykolvek. Takze dajte si vystriekat aj vas byt