Dobrý deň potrebujem sa opítat či môžem prať automatickej práčke hracie plišove macíky ? Ešte som to neskúšala
Ano, len daj podobne farby k sebe, keby niektory pustal farbu.
Ja periem vsetky plysaky 2x do roka. (Tie s baterkami ale nie).
Ahoj ja periem plyšáky tak 4 -krát do roka všetky spolu podľa farby v pohode.
@tncka ...sila... to som este neskusala 🙂
@sabi110 Ja som prala asi kazdy mesiac lebo on vsetko daval do ust od momentu ked sa zobudil az kum nesiel spat. Ale odkedy zacal stvornozkovat uz ani neperiem aba ked su ogrckane alebo fakt ze spinave. Ide o to ze odkedy stvornozkuje olyzuje vsetko co vidi... dlazku, topanky, zachod a tak mi pride ze pravim hraciek si velmi nepomozem. On sa zacal zaujimat o take co maju hracie mechanizmy az po tom ako zacal lozit, takze tie som este neprala a ani neplanujem... aj tak ho hracky nebavi aviac ako 1-2 mesiace... potom sa uz s nimi nechce hrat. Hlada nove veci.
@extempore presne, mňa to nenormálne irituje, keď niekto neovláda gramatiku a začínam mať pocit, že drvivá väčšina národa to nevie. Z môjho pohľadu to vytvára veľmi zlý obraz o človeku. Je to síce od témy, ale poslednú dobu sa nestačím čudovať a začínam sa obávať, že za chvíľu si pokazím gramatiku aj ja🙈
@sabi110 ja periem len na 30-40C a k prasku pridavam sanytol na dezinfekciu.
@lucinka1988 tiez sa bojim, ze ohlupnem pri takychto ludoch, lebo ich je ocividne uz drviva vacsina...🤨🤨🤨🤨 minimalne ucivo zakladnej skoly by mali ovladat, no podla ich pisomneho prejavu ani ten 1. stupen ZS nevychodili...👎👎👎🤷♀️ ak teda vobec v zivote do nejakej chodili... mozno im este aj lichotim
@lucinka1988 mne to tiež vadí. Je to uplne strašne, že mnohé matky či otcovia neovládajú ani len základy gramatiky. Vybrané slova? Spodobovanie? Alebo slova s ä.
Veľa to napovedá o človeku.
@pribinak presne tak!!!To nielen tu na koňovi, ale v akejkoľvek diskusii na webe, normálne mi idú niekedy oči vypadnúť. Nechcem zbytočne rýpať do diskusie, kde sa riešia iné veci, ale už dlhodobo ma to nenormálne irituje😳
@lucinka1988 mne sa najviac páči keď nápisu že sú “dislekticky”
@pribinak
@lucinka1988
@heidi4 ja som minule nieco predávala istej pani cez bazoš. Na zaciatku mi napisala adresu a dala si pred meno titul Ing. Potom sme trochu komunikovali ohladom danej veci a - dievčatá to bola absolútna hrôza - Y/I, spodobovanie, S/Z ako genitív a inštrumentál vobec nevedela používať a to jej vykanie... no na zaplakanie. Ked som pisala na balik jej meno, titul som tam nedala... ona mi potom normalne napisala, že som jej tam nedala titul. Tak som jej odpísala, že ma písomný prejav ako z osobitnej školy a mala by vrátiť nielen Ing., ale aj maturitné vysvedčenie 🤣🤣🤣🤣
@extempore 🙈😂😳
Ja perem v pračke len plyšaky
len obycajne nie vyhravacie